radionice

10 Jul

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE ZA MLADE DOMA OMLADINE BEOGRADA

Ovo Savetovalište  počelo je sa radom 12.maja 1969. godine na inicijativu Doma omladine, Gradske konferencije Saveza socijalističke omladine i Instituta za mentalno zdravlje.

Osnovni zadatak Savetovališta je preventivni mentalno-higijenski rad sa mladima, odnosno savetodavno i psihoterapijsko delovanje u cilju sprečavanja i otklanjanja njihovih psihičkih i adaptivnih teškoća.

Dalje
Prošli događaji

Radionica: OD KONCEPTA DO FOTOGRAFSKE PRODUKCIJE

PLATFORMA ZA FOTOGRAFIJU I VIZUALNE UMETNOSTI
Jednodnevna pripremna trening-radionica za fotografe i umetnike koji koriste fotografiju kao medij izražavanja
Radonicu vodi: Christine Ollier, članica TransEurope tima
Broj učesnika je ograničen na 16 mesta!

Dalje
Prošli događaji

Radionica digitalne fotografije: Nesaslušane priče

- DOB//Klub

Organizacija: Centar za kulturnu dekontaminaciju, u saradnji sa Domom omladine Beograda

Radionicu vodi: Stefana Savić, fotografkinja, umetnica, predavačica, NOVA akademija umetnosti. Zbog ograničenog broja učesnika prijave su obavezne slanjem poruke na: info@czkd.org do 12. maja 2017. Učešće je besplatno!

Dalje
Prošli događaji

Radionica: Naučili smo od dece (kako da predstavimo dečije pozorište)

- DOB//Tribinska sala

Organizacija: ASITEŽ centar Srbije (Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade), u okviru kampanje Povedite dete u pozorište povodom kojom obeležava i slavi 20. mart Međunarodni dan pozorišta za mlade.

Autorka i voditelj: Marijana Cvetković.
Ukoliko ste zainteresovani za učešće, pošaljite mejl Sekretaru ASITEŽ-a Srbije Jovani Savić na assitejsrbija@gmail.com najkasnije do ponedeljka 20. marta 2017. u 12.00 časova.

Dalje
Prošli događaji

17. Bitef Polifonija 2016. // Kreativna radionica fizičkog teatra (devised work)

- DOB//Amerikana

ASSITEJ Srbija udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade Beograd, Srbija u saradnji sa Dora Theater Company i Ma Company Tokyo, Japan organizuje i poziva na radionicu fizičkog teatra i prezentaciju procesnog rada na predstavi “Woven/Ayanasu”: “Suočavanje sa društvenim tabuima”. Autor i voditelj radionice Kenđiro Otani (Kenjiro Otani), Japan

Podrška: Japan Foundation Performing Arts – Japan Programme for Europe i Tokyo Metropolitain Fund

Dalje
Prošli događaji

Škola vizuelnog pripovedanja – STRIP I ILUSTRACIJA

- DOB//Tribinska sala

Ako imate od 15 do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete – prijavite se za besplatnu Školu vizuelnog pripovedanja! Prijave za radionice su OBAVEZNE, putem mejla radionice@domomladine.org. U naslovu mejla je potrebno napisati “Škola vizuelnog pripovedanja – strip i ilustracija “. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, uzrast i telefon roditelja/staratelja. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionici i ostalim detaljima.

Dalje
Prošli događaji

STUDIO GLUME IVANA BEKJAREVA

- DOB//Tribinska sala

Mladi talenti će od ove jeseni moći da zaigraju na daskama koje život znače. U samom srcu Beograda, Domu omladine, STUDIO GLUME, čiji je predavač  jedan od retkih glumaca koji ima i zvanje profesora, Ivan Bekjarev, počinje sa nastavom od oktobra 2015. godine. U STUDIJU GLUME, mladi talenti će imati priliku da spoznaju čari glume.

U subotu 19. septembra pozivamo Vas na besplatno druženje u čast otvaranja STUDIJA GLUME, da se zajedno sa nama družite sa poznatima i saznate nešto više o STUDIJU.

Dalje
Prošli događaji

BESPLATNE RADIONICE SVIRANJA BUBNJEVA ZA DEVOJČICE! All about that drum!

- DOB//Klub

Mlade bubnjarke drže ovog leta besplatne radionice za devojčice uzrasta od 10 do 14 godina u Beogradu, Smederevu i Pančevu, na kojima će devojčice imati priliku da nauče osnove sviranja bubnjeva i drugih udaračkih instrumenata, same provere imaju li talenta i da li ih ovi instrumenti interesuju! Prijave za učešće na radionicama i više informacija […]

Dalje
Prošli događaji

Voxellab besplatna radionica 3D štampe

- DOB//Hol na međuspratu

Voxellab i Dom omladine Beograda organizuju besplatnu radionicu 3D štampe. Za učešće nije potrebno predznanje, ali potrebno je prijaviti se na radionice@domomladine.org.
Jednodnevna radionica 3D štampe ima za cilj da prikaže i približi ovu tehnologiju široj publici, odgovori na sva pitanja vezana za proces štampe ali i odštampa određeni broj jednostavnih modela.

Dalje
Prošli događaji

Besplatna radionica: Uvod u razvoj poslovnih aplikacija upotrebom alata 4D

- DOB//Hol na međuspratu

Zbog bolesti predavača radionica je odložena do daljeg. Pratite naš sajt za informacije o budućim radionicama.

Mac Srbija i DOB organizuju besplatnu radionicu razvoja poslovnih aplikacija i baza podataka u softveru 4D. Predznanje je poželjno, prijavljivanje je obavezno na radionice@domomladine.org sa naznakom “za 4D radionicu”, broj mesta je ograničen! Ciljna grupa ove radionice su oni koji već razvijaju ili žele da razvijaju poslovne aplikacije, koji poznaju rad u nekoj drugoj bazi podataka ili nekom drugom alatu za brzi razvoj aplikacija bez obzira na godište.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

fedis festival