debate

30 May

Tribina: KOMBAT ŠOK

- DOB//Klub

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

U poslednjih nekoliko godina prilikom izbora tema rukovodimo se onim što se dešava kod nas, oko nas i generalno u svetu.

Dalje

30 May

Fantastična čitaonica #100! Den Simons – Hiperion

- DOB//Tribinska sala

Tribina Društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić”

Knjiga po knjiga… palača. Dogurali smo do stotog izdanja čitaonice i u to ime raspravljamo o klasiku žanra koji smo, većinom, uživo ispratili.

Dalje

31 May

Predstavljanje knjige Veselina Markovića “Šarlotino dvorište”

- DOB//Klub

Beogradska premijera knjige eseja Veselina Markovića o knjigama i filmovima Šarlotino dvorište biće održana u Klubu Doma omladine Beograda u utorak 31. maja s početkom u 19 časova u okviru programa Vidi pod: Arhipelag.

U programu učestvuju: Veselin Marković i Gojko Božović, glavni urednik Arhipelaga, u čijem izdanju je objavljena ova knjiga.

Dalje

01 Jun

Promocija knjige “AZRINI SVJEDOCI”

- DOB//Amerikana

Boris Leiner, legendarni bubnjar Azre, Vještica, Haustora i drugih grupa, nakon intrigantne autobiografije “Sve bio je ritam” objavio je zbirku fanovskih priča pod nazivom “Azrini svjedoci”. Radi se o jedinstvenoj knjizi koju su napisali isključivo fanovi Azre iz celog regiona, a uredili Leiner i Jasminka Mitrić.

Dalje

06 Jun

Tribina “MCU horor iz rediteljske kuhinje majstora: Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” Трибина “MCU хорор из редитељске кухиње мајстора: Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила”

- DOB//Tribinska sala

Tribina Društva ljubitelja fantastike “Lazar Komarčić”

Poslednji film u Marvelovom filmskom univerzumu doneo nam je nastavak priče o Doktoru Strejndžu i drugim magijskim likovima iz mnogih univerzuma.

Dalje

07 Jun

13 Jun

16 Jun

20 Jun

23 Jun

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival