Ћирилица / Latinica

koncerti

23 Apr

Koncert: Avishai Cohen Trio Концерт: Avishai Cohen Trio

- Kombank dvorana

Dom omladine Beograda i Beogradski džez festival po treći put predstavljaju domaćoj publici koncert jednog od svetskih džez miljenika, izraelskog kontrabasiste Avišaja Koena (Avishai Cohen). Koncert će biti Koenov treći nastup u Beogradu, ali i treći pokušaj od počekak pandemije koronavirusa da ovog izuetnog umetnika ponovo ugostimo: koncert sa Triom prvobitno je bio najavljen za april, a potom za decembar 2020. godine, kao BDŽF program plus. Oba puta je odložen zbog nepovoljnih epidemioloških okolnosti i poteškoća sa međunarodnim putovanjima.

Dalje

15 Oct

Koncert: Tricky Концерт: Tricky

- DOB//Amerikana

Legendarni trip-hop muzičar Triki (Tricky) održaće koncert 15. oktobra 2021. godine (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, u okviru turneje povodom nedavno objavljenog albuma “Fall To Pieces”.
Tricky je zbog i dalje nepovoljne situacije sa Kovid-19 odlučio da za jesen odloži čitavu evropsku turneju, u okviru koje je trebalo da dođe 23. februara 2021. u Beograd (prethodno je beogradski koncert bio najavljen za 29. april 2020. u DOB-u). Sve do sada kupljene ulaznice za koncert Tricky-ja u Beogradu ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.
Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #56: Soulshine feat. Dušan Duke Pavlov (The Soul Steamers) MONDAY BLUES #56: Soulshine feat. Dušan Duke Pavlov (The Soul Steamers)

- Dom omladine Beograda

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka, u Holu ispred Velike sale DOB sa duom Soulshine, Boris Supan, gitara i vokal i Milan Petrović, klavijature, kao specijalni gost nastupiće Dušan Duke Pavlov iz benda The Soul Steamers.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #55: Nikola Inić INKE, Ana Radžić & Milan Petrović

- Dom omladine Beograda

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka, u Holu ispred Velike sale DOB nastupiće: Nikola Inić INKE (gitara i glas), Ana Radžić (usna harmonika) i Milan Petrović klavijature.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #54 // SPECIAL: Nenad Zlatanović, Pera Joe & Milan Petrović MONDAY BLUES #54 // SPECIAL: Nenad Zlatanović, Pera Joe & Milan Petrović

- Dom omladine Beograda

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka, u Holu ispred Velike sale DOB specijalan program: Nenad Zlatanović, Pera Joe & Milan Petrović.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #53: Soulshine feat. Ivan Jovanović (Loup Garou) MONDAY BLUES #53: Soulshine feat. Ivan Jovanović (Loup Garou)

- Dom omladine Beograda

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka, u Centralnom holu DOB nastupiće duo Soulshine, koji čine muzičari sa dugim stažom u bluz muzici: Boris Supan, gitara i vokal i Milan Petrović, klavijature. Njihov specijalni gost biće Ivan Jovanović iz benda Loup Garou.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #52: Soulshine feat. Greasy Gravy MONDAY BLUES #52: Soulshine feat. Greasy Gravy

- DOB//Centralni hol

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka, u Centralnom holu DOB nastupiće duo Soulshine, koji čine muzičari sa dugim stažom u bluz muzici: Boris Supan, gitara i vokal i Milan Petrović, klavijature. Njihovi specijalni gosti biće članovi dua Greasy Gravy.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #51: Soulshine MONDAY BLUES #51: Soulshine

- DOB//Centralni hol

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Na prvom Monday Blues koncertu u 2021. godini, u Centralnom holu DOB nastupiće duo Soulshine, koji čine muzičari sa dugim stažom u bluz muzici: Boris Supan, gitara i vokal i Milan Petrović, klavijature.

Dalje
Prošli događaji

36. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL

- Dom omladine Beograda i Kombank dvorana

Dom omladine Beograda od 16. do 21. decembra 2020. predstavlja 36. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZISTANCE“.

Uprkos dobro poznatim otežavajućim okolnostima koje zbog pandemije vladaju u čitavom svetu već mesecima, Beogradski džez festival biće održan i ove godine, uz poštovanje svih važećih zdravstvenih mera i propisa koji se odnose na bezbednost publike i učesnika. Dom omladine Beograda, kao organizator i glavna festivalska lokacija, potrudiće se da 36. izdanje najstarijeg i međunarodno najpriznatijeg srpskog džez festivala, iako u drugačijem formatu nego obično, protekne u znaku vrhunskih muzičkih dostignuća.

Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #50: Soulshine MONDAY BLUES #50: Soulshine

- DOB//Centralni hol

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka u Centralnom holu DOB nastupiće duo Soulshine, koji čine muzičari sa dugim stažom u bluz muzici: Boris Supan, gitara i vokal i Milan Petrović, klavijature.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival