koncerti

29 Sep

Koncert: TBF

- DOB//Amerikana

Saopštenje organizatora: Draga publiko, zbog tragičnih događaja odlažemo koncert najavljen za 25.maj u Domu omladine Beograda. Novi termin koncerta je 29. septembar. Zahvaljujemo svima koji su kupili ulaznice i obaveštavamo vas da ulaznice važe i za novi termin koncerta. Svi koji žele da izvrše povrat novca za kupljene ulaznice, to mogu učiniti na mestu kupovine ulaznice ili sistemu www.tickets.rs i www.gigstix.com.

Dalje

30 Sep

10. Belgrade SAXperience: Lukas Gabric 10. Belgrade SAXperience: Lukas Gabric

- DOB//Velika sala

 Austrijski džez saksofonista Lukas Gabric nastupiće u subotu, 30. septembra u 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Koncert „majstora muzike“ i „virtuoza na tenor saksofonu“ organizuje se u okviru svečanog zatvaranja jubilarnog 10. Međunarodnog festivala saksofona – Belgrade SAXperience.

Dalje

30 Sep

DŽEZ ZA DŽ: SEANSA JAZZ TRIO ЏЕЗ ЗА Џ: SEANSA JAZZ TRIO

- Dom omladine Beograda

Završnica jedanaestog koncertnog serijala „Džez za DŽ“, u subotu 30. septembra, biće prilika da publika čuje odličan džez projekat iz Užica, Seansa Jazz Trio koji predvodi pijanista Željko Stojanović, a na repertoaru će biti autorske kompozicije i nekoliko džez standarda.

Dalje

06 Oct

Koncert: Let 3

- DOB//Amerikana

Bogatu koncertnu sezonu u prestonici svakako će ulepšati Let 3, koji su prvobitno najavljen koncert za 19.maj zbog tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu pomerili za petak, 6.oktobar 2023. godine.

Dalje

07 Oct

Koncert: Porto Morto

- DOB//Amerikana

Hrvatski bend Porto Morto trebalo je da nastupa 6. maja u Domu omladine, ali zbog tragedije koja je zadesila našu zemlju, koncert je morao biti odložen. Novi datum nastupa ove sedmorke jeste 7. oktobar, Dom omladine, sala Amerikana!
Dalje

07 Oct

Koncert: ALITOR & podrška

- DOB//Klub

U subotu, 7. oktobra, sa početkom od 20h u Domu omladine Beograda vas očekuje veliki metal koncert tri domaća benda.

Naime, inđijski progressive thrash metal bend Alitor će uz podršku još dva beogradska benda – Reckoning i Geger posle četiri godine, ponovo nastupati u Domu omladine; mestu na kojem je bend doživeo i svojevrsnu afirmaciju u ranijim godinama karijere.

Dalje

17 Oct

Koncert: ANIME SIMFONIJA

- DOB//Velika sala

Anime Simfonija  17. oktobra u 20:00 časova, dolazi u Dom omladine Beograda! Nabavite ulaznice na biletarnicama tickets.rs. Sudar dva neverovatna sveta, nesvakidašnji spektakl i deo kulture dalekog istoka ponovo pred srpskom publikom!

Dalje

21 Oct

Koncert: TRIO BALKANSKE ŽICE I PRIJATELJI

- DOB//Velika sala

U saradnji Gitar Art Festivala i Produkcije Starčević, povodom jubileja, 20 GODINA KONCERTNIH NASTUPA, TRIO BALKANSKE ŽICE će održati koncert 21. oktobra u Domu omladine Beograda.

Dalje

22 Oct

24 Oct

39. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL

- Dom omladine Beograda & MTS Dvorana

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.

Beogradski džez festival više od pet decenija slovi za aktuelan i relevantan pregled najboljeg od savremenog džeza na međunarodnoj i srpskoj sceni. Grad Beograd, kao osnivač i pokrovitelj Beogradskog džez festivala, 2007. godine uvrstio ga je u manifestacije od posebnog značaja.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

fedis festival