koncerti

04 Apr

OMAŽ MORIKONEU: MUZIKA ZA OSKARA

- Velika sala Kolarčeve zadužbine

Dom omladine Beograda predstavlja jedinstven muzički događaj za nezaboravnu završnicu jubilarnog 70. Martovskog festivala! Muziku Enija Morikonea iz nagrađivanih filmova izvodi orkestar Le Muse (Italija), uz učešće Morikoneove dive, muze i inspiracije Suzane Rigači, peva Daniela Plači, a diriguje Andrea Albertini.

Ulaznice po ceni od 1500 RSD su u prodaji na blagajnama Doma omladine, Kolarca i preko Tickets.rs.

Dalje

06 Apr

07 Apr

Koncert: EVA BRAUN

- DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda predstavlja koncert benda EVA BRAUN, povodom 25 godina od objavljivanja albuma “Heart Core“.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1200 RSD. Redovna cena ulaznica iznosiće 1500 RSD.

Dalje

13 Apr

Koncert: BOJANA VUNTURIŠEVIĆ // RASPRODATO

- DOB//Amerikana

Pet godina od njenog poslednjeg velikog koncerta u Domu omladine, najprogresivnija kantautorka domaće muzike vraća se na binu kultne beogradske scene na kojoj će održati koncert u okviru promotivne turneje koja prati izlazak novog albuma “Ljubav”.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i putem mreže Ticket Vision. SVE ULAZNICE SU RASPRODATE.

Dalje

20 Apr

Koncert: (NE)NORMALNI I ZDENKO KOLAR SVIRAJU VLADU DIVLJANA

- DOB//Amerikana

U četvrtak 20. aprila bend (ne)normalni i Zdenko Kolar će u sali Amerikana Doma omladine Beograda održati koncert u čast Vlade Divljana. Na taj način će obeležiti 65 godina od rođenja jednog od najznačajnijih umetnika sa ovih prostora, „večitog dečaka“ beogradske rok scene.

Dalje

22 Apr

12 May

Koncert: Nataleé Концерт: Nataleé

- DOB//Amerikana

Nakon četiri godine vrednog rada iz kog se rodio album prvenac pod nazivom “Osvesti se”, tokom kojih ste imali prilike da slušate devet autentičnih numera, kako na stiming platformama, tako i na mnogobrojnim svirkama i koncertima širom Srbije, pa i na CD-u, konačno je došao red za veliki beogradski koncert Nataleé u Domu omladine Beograda.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1200 RSD. Redovna cena ulaznica iznosiće 1500 RSD.

Dalje
Prošli događaji

Koncert Muzičke škole “Stanković” 

- DOB//Velika sala

Tradicionalna saradnja Doma omladine Beograda i Muzičke škole “Stanković”, nastavlja se i ovog marta Svečanim koncertom povodom 112 godina od zvaničnog osnivanja škole (1911), i čak 142 godine od njenih začetaka u okviru Pevačkog društva “Stanković” (1881), čime se ona ubraja u jednu od najstarijih kulturno-obrazovnih institucija u Jugoistočnoj Evropi.
Dalje
Prošli događaji

Koncert: Maksim Pokrovski NOGU SVELO

- DOB//Amerikana

Legendarni ruski pank rok bend, sada sa sedištem u SAD, nedavno je objavio svoju novu antiratnu pesmu “Srećna Nova godina, sine moj”,sa spotom u kome učestvuju poznati vrhunski ruski glumci Čulpan Hamatova i Artur Smoljaninov u produkciji kultnog ruskog reditelja Mihaila Segala.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: Big Bend RTS i Jan van Duikeren

- DOB//Velika sala

Ulaznice po ceni od 1000 RSD su u pretprodaji na Blagajni DOB i online na Tickets.rs

Poznati holandski trubač, kompozitor i aranžer Jan van Duikeren po prvi put biće gost Big Benda RTS na koncertu 23. marta 2023. u Domu omladine Beograda. Prepoznatljivog zvuke i energičnog lirskog pristupa, on je, po rečima Kvinsi Džonsa, izuzetno cenjeni solista i jedan od najboljih holandskih džez muzičara današnjice.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival