koncerti

27 May

28 May

Festival “ZADAJEMO RITAM”

- DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda i Binta Sound predstavljaju prvo izdanje muzičkog festivala “ZADAJEMO RITAM”!

Funk, groove, reggae, soul & latino jazz teme su prvog izdanja jednodnevnog muzičkog festival “Zadajemo ritam”, čiji učesnici su dobro poznate kvalitetne beogradske klupske atrakcije: Bane Lalić & MVP, Igor Vince & His Drum, Brass And Keys, Bege Fank & BKO, kao i Funkier Project. Ovakvo bogatstvo ritmova odavno nije viđeno za jedno veče na našim scenama, što obećava besprekornu zabavu na visokom nivou.

Dalje

30 May

Koncert: STEVEN BROWN (Tuxedomoon) Концерт: STEVEN BROWN (Tuxedomoon)

- DOB//Amerikana

Na svojoj prvoj turneji po Evropi nakon Tuxedomoona, Steven Brown će izvesti intimne koncerte usredsređene na njegov potpuno novi album “El Hombre Invisible” (koji izlazi u aprilu 2022. za čuvenu nezavisnu kuću Crammed Discs). Nastupi će, naravno, uključiti i muziku iz ogromnog repertoara eksperimentalne umetnosti art-rok benda Tuxedomoon, kao i pesme sa Brownovih prethodnih solo albuma.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i preko tickets.rs mreže, po ceni od 1200 RSD.

Dalje

03 Jun

Koncert: Nikola Čuturilo

- DOB//Amerikana

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine Beograda, sa svojim bendom promovisaće visoko hvaljeno aktuelno izdanje „Priče iz Depoa“. Ovaj album u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Dalje

04 Jun

Jubilarna Femikseta – Koncertna promocija

- DOB//Amerikana

Domaća muzička scena bogatija je za još jedno izdanje jedinstvene kompilacije u regionu! Femikseta ove godine proslavlja veliki jubilej – svoje deseto, dvostruko izdanje na kom su se kao i na svim prethodnim izdanjima našle kompozicije autorki, kantautorki i bendova sa prisutnim ženskim autorstvom!

Dalje

12 Jun

14 Jun

Koncert: Israel Klezmer Orchestra Концерт: Israel Klezmer Orchestra

- DOB//Velika sala

Dom omladine Beograda, u saradnji sa Ambasadom Izraela, predstavlja Israel Klezmer Orchestra, jedini ansambl koji čuva muzičko nasleđe istočno-evropskih Jevreja!

Grupa je jedinstvena na svetu po ovoj važnoj kulturnoj činjenici što je razlikuje od sličnih postava, i poseduje prepoznatljivu energiju koja nas vraća na izvore početkom 20. veka, kada su funkcionisali veliki klecmer orkestri.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i putem tickets.rs sajta, po pretprodajnoj ceni od 500 RSD.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: Infest & Nemesis

- DOB//Klub

MM concerts i Serbian Hellbangers sa ponosom predstavljaju koncert bendova Infest i Nemesis, sa gostima Chemical Tomb, u subotu 21. maja u Klubu Doma omladine Beograda. Koncert počinje tačno u 20:00, a cena ulaznice iznosi 500 RSD.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: SILENTE Концерт: SILENTE

- DOB//Amerikana

U subotu, 21. maja izdavačka kuća Kontra i Los Angeles Agency organizuje koncert na kome će nastupiti Silente u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice po početnoj ceni od 800 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs i biletarnicama Ticket Vision-a. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1.300 dinara.

Dalje
Prošli događaji

ODLOŽENO // Koncert: ALIČE PEVA BATIJATA

- DOB//Velika sala

❗️Obaveštavamo publiku da se večerašnji koncert odlaže zbog bolesti umetnice. Novi datum koncerta biće objavljen u najkraćem mogućem roku. Kupljene ulaznice važiće i za novi datum, a posetioci koji žele da vrate ulaznice i refundiraju novac mogu to učiniti od srede, 25. maja na Tickets.rs blagajni u Domu omladine Beograda. Hvala na razumevanju.

Ambasada Italije u Beogradu i Italijanski institut za kulturu u Beogradu u saradnji sa Domom omladine Beograda predstavljaju muzički spektakl: ALIČE PEVA BATIJATA! Pobednica Sanremo festivala Aliče (Alice) nastupiće po prvi put u Beogradu. Publika prestonice imaće izvanrednu priliku da uživo čuje jedan od najharizmatičnijih vokala italijanske muzičke scene i da prisustvuje posebnom koncertu na kom će Aliče izvesti pesme svestranog italijanskog kantautora Franka Batijata.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival