koncerti

15 Dec

Koncert: ANIME SIMFONIJA

- DOB//Velika sala

Vlada veliko interesovanje za “Anime simfoniju15. decembra u Beogradu, u Velikoj sali Doma omladine: termin od 18.30 i 20.30 je rasprodat, uveden je nov termin u 16.30.

Ovo je originalni spektakl koji spaja anime i operski orkestar. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Doma omladine i na sajtu tickets.rs.

Dalje

17 Dec

Koncert: S.U.S.

- DOB//Klub

Retki su bendovi kojima za instrumentima pođe da opstanu, i to ne samo na underground sceni, 20 godina. Punk’n’Roll bend S.U.S. je jedan od takvih. Bez pauza u svom radu, posada ovog broda suočila se pregršt i teških i lepih trenutaka. Kada je započeta S.U.S. priča, sada već davne 2002. godine, mobilni telefon bio je retkost, bez masovne upotrebe, država u kojoj živimo je od tada promenila i previše imena, a nestajale su stare i rađale se nove države i valute.

Dalje

17 Dec

Koncert: ALISA

- DOB//Velika sala

Legendarna pop-rok grupa Alisa obeležiće svoj 35. rođendan velikim koncertom u Domu omladine Beograda, 17. decembra 2022. godine od 20 časova.

Dalje

23 Dec

Koncert: Vizelj

- DOB//Amerikana

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na lokalnoj sceni, Vizelj, najavljuje prvi veliki solo koncert u Domu omladine Beograda, u petak 23. decembra s početkom u 21:00. Bend će krajem novembra objaviti dugo-očekivano studijsko izdanje „Ne vidim te od dima“, sa kog su već objavili pet singlova sa pratećim video spotovima.

Dalje

29 Dec

Koncert: KRALJ ČAČKA

- DOB//Amerikana

Prvi put od jula 2021. godine Kralj Čačka sa bendom nastupa u Beogradu. Mesto dešavanja je kao i obično Dom omladine Beograda, sala Amerikana, vreme – četvrtak 29. decembar od 20 časova. Kažu da je vreme za promene i u skladu sa tim evo novih planova, novih ljudi i novih pesama.

Dalje
Prošli događaji

URBAN MUSE FESTIVAL 2022 URBAN MUSE FESTIVAL 2022

- DOB//Klub

Ovogodišnje izdanje Urban Muse Festivala u 2 dana priređuje 10 bendova, 2 DJ-a i goste koji dolaze iz različitih krajeva Srbije.

U petak, 2. decembra i u subotu, 3. decembra u Domu omladine Beograda, sa početkom od 19 časova, publika će imati priliku da uživa u žanrovima znatno drugačijim od istoimene manifestacije održane u 2021. godini.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: TAM

- DOB//Amerikana

Talentovana kantautorka tam će u subotu 03. decembra nastupiti u Domu omladine Beograda, gde će održati prvi solo nastup nakon ovogodišnje, veoma uspešne klupske i festivalske sezone. Tokom proleća, leta i jeseni, tam je imala bezbroj nastupa, od intimnih klupskih gigova do velikih festivalskih bina – među kojima je i veliki nastup na ovogodišnjem EuroPride-u u Beogradu. Tokom novembra tam je fanove obradovala novim singlom imena „rizik“!

Dalje
Prošli događaji

Koncert 6. generacije Rok kampa za devojčice

- DOB//Klub

Rok kamp za devojčice je neprofitni program koji okuplja devojčice iz cele Srbije koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva i klavijatura, kao i osnove snimanja zvuka i koncertne produkcije. Namenjen je devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina i svake godine se održava u drugom gradu u Srbiji. Čitav projekat pokrenut je po uzoru na mnoge slične kampove za devojčice širom sveta, a u cilju osnaživanja devojčica da se oprobaju u sviranju na instrumentima u kojima su devojčice, devojke i žene u našoj zemlji u znatno manjem procentu zastupljene.

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji

Koncert: Klotljudi

- DOB//Amerikana

Srpski “anti-rok” bend Klotjudi, nastao 2014. godine u svojoj muzici spaja poeziju sa filozofijom i performans sa dobrim provodom. U često katarzičnoj kombinaciji svojevrsnog nastupa i dobre zabave čujemo jedinstven glas srpskog podzemlja koji vuče uticaj od samih početaka avangardnog rokenrola i protopanka sve do postmodernističkih tendencija londonskih umetnika iz prethodne decenije.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival