koncerti

08 Jun

BELGRADE METAL FEST 2  BELGRADE METAL FEST 2 

- DOB//Amerikana

BELGRADE METAL FEST 2 je pred vratima!!! Prošle godine ste nam pokazali da je snaga metal zajednice veća nego što smo mislili! Pokazali ste nam da je Beograd zaslužio ovakav festival! Ove godine 8. juna će Dom omladine u Beogradu biti prekretnica na kojoj stojimo svi i i gde pokazujemo svetu kakvim bendovima raspolaže naša zemlja! Trudimo se da svakim izdanjem festivala uklopimo žanrove koji će povezati ljude, omogućiti im da čuju nove bendove i otkriju svoju tamnu stranu i tamnu stranu muzike za koju nisu znali!

Dalje

09 Jun

NOVE DŽEZ NADE: Koncert studenata FMU

- DOB//Velika sala

Ulaznice po ceni od 400 RSD su u prodaji na Blagajni DOB, putem eFinity mreže i onlajn.

Dom omladine Beograda i Fakultet muzičke umetnosti nastavljaju saradnju na predstavljanju novih džez nada široj publici, u okviru koncerata studenata Katedre za džez i popularnu muziku na kraju svakog semestra.

Dalje

21 Jun

Koncert na Zidiću: Stonehenge Концерт на Зидићу: Stonehenge

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Stonehenge je energični tinejdžerski rok sastav iz Sombora, koji donosi svežinu u izvođenju komercijalne forme rok muzike, u kojoj se susreću tečnost i melodičnost muzičkog izraza sa savremenim tinejdžerskim temama, predstavljenim kroz tekstove o ljubavi i izazovima svojstvenim tom dobu.

Dalje

25 Jun

Koncert: Bombay Bicycle Club Концерт: Bombay Bicycle Club

- DOB//Amerikana

Bombay Bicycle Club — jedan od najpopularnijih britanskih indi-rok bendova dolazi u Beograd! Bombay Bicycle Club piše pesme za subotu uveče i pesme za nedelju ujutru još od tinejdžerskih dana. To što sada imaju jedva trideset godina, a i dalje su jedan od najinventivnijih, najupornijih i, verovatno, najuticajnijih britanskih gitarskih bendova prethodne generacije govori mnogo o njihovoj sposobnosti reinvencije. Ali, to takođe govori o odličnom sluhu benda za melodiju i majstorstvu u njenoj primeni.

Dalje

28 Jun

Koncert na Zidiću: S.T.R.A.H.

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Beogradski rokenrol sastav S.T.R.A.H. su sredinom osamdesetih osnovali Saša Ristić (bas) i Aleksandar Žikić (gitara), zajedno sa Milutinom Krstićem (vokal), Željkom Debeljevićem (gitara) i Nenadom Ivkovićem (bubnjevi). Godinu dana kasnije, Milutin Krstić je napustio bend, a vokale je preuzeo Željko Debeljević. Iako je S.T.R.A.H. nastupao srazmerno retko, ideja negovanja čistokrvnog rokenrola oslonjenog na britanski pub rock i američki garažni zvuk, uz meru energičnosti koja je najbliža panku, a doprinela je formiranju inteligentnog i postojanog kulta.

Dalje

30 Jun

Koncert: KEZIAH JONES Концерт: KEZIAH JONES

- DOB//Amerikana

Dom omladine Beograda i Binta Sound predstavljaju koncert Kezaje Džonsa (Keziah Jones), jednog od najomiljenijih i najboljih svetskih gitarista! Afrički naslednik Džimi Hendiriksa, ponovo će nastupiti sa svojim sjajnim bendom pred Beograđanima, u sklopu proslave 60 godina Doma omladine Beograda.

Ulaznice po ceni od 2000 RSD su u pretprodaji na Blagajni DOB, putem eFinity mreže i onlajn.

Dalje

26 Jul

Koncert: SUNGAZER Концерт: SUNGAZER

- DOB//Amerikana

Sungazer je američki duo koji čine Shawn Crowder i Adam Neely. Poznati su po inovativnom pristupu muzici, koja uključuje česte ritmičke modulacije i spoj više različitih žanrova, čime privlače kako ljubitelje džeza, tako i fanove elektronske i eksperimentalne muzike.

Dalje

11 Oct

Koncert SILENTE Концерт SILENTE

- DOB//Amerikana

Nakon rasprodatog koncerta u Sali Amerikana pre dve godine, sastav Silente vraća u Beograd u petak, 11. oktobra, kada će nastupiti u Domu omladine. Beogradski koncert je deo velike regionalne turneje benda, koja uključuje i njihov najveći koncert do sada, zakazan za 29. jun na stadionu Šalata u Zagrebu.

Dalje

02 Nov

Koncert: Mile Kekin

- DOB//Amerikana

Mile Kekin zaokružuje ovogodišnju turneju „Soundtrack za život“ koncertom u Domu omladine Beograda koji će biti održan u subotu, 2. novembra. Tom prilikom, Mile Kekin će izvesti najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere, obuhvatajući kako pesme Hladnog piva, tako i njegova samostalna izdanja.

Dalje

08 Nov

Koncert: Nipplepeople Концерт: Nipplepeople

- DOB//Amerikana

Popularni hrvatski elektro-pop duo Nipplepeople, poznati po zaraznim melodijama i misterioznim scenskim nastupima, održaće koncert 8. novembra u Domu omladine Beograda. Ovaj nastup predstavlja njihov dugo očekivani povratak u Beograd, gde su već priređivali spektakularne koncerte i osvajali srca publike.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

fedis festival