STUDIO GLUME IVANA BEKJAREVA

Mladi talenti će od ove jeseni moći da zaigraju na daskama koje život znače. U samom srcu Beograda, Domu omladine, STUDIO GLUME, čiji je predavač  jedan od retkih glumaca koji ima i zvanje profesora, Ivan Bekjarev, počinje sa nastavom od oktobra 2015. godine. U STUDIJU GLUME, mladi talenti će imati priliku da spoznaju čari glume.

U subotu 19. septembra pozivamo Vas na besplatno druženje u čast otvaranja STUDIJA GLUME, da se zajedno sa nama družite sa poznatima i saznate nešto više o STUDIJU.

Prijave za dolazak na druženje u subotu i više informacija o STUDIJU možete dobiti na našem zvaničnom sajtu www.studioglume.com ili na facebook stranici https://www.facebook.com/Studio-Glume-1063149113698018

Nastava će se odvijati vikendom, biće podeljena u dva semestra i trajaće dve godine, nakon čega će polaznici STUDIJA dobiti zasluženi sertifikat.

STUDIO GLUME za glavni cilj ima razvijanje kreativnosti kod dece i omladine, ali i istovremeno podučavanje disciplini, timskom duhu, razvoju motoričkih i psiholoških sposobnosti.

Komentari