Škola vizuelnog pripovedanja – STRIP I ILUSTRACIJA

Ako imate od 15 do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete – prijavite se za besplatnu Školu vizuelnog pripovedanja! Prijave za radionice su OBAVEZNE, putem mejla radionice@domomladine.org. U naslovu mejla je potrebno napisati “Škola vizuelnog pripovedanja – strip i ilustracija “. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, uzrast i telefon roditelja/staratelja. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionici i ostalim detaljima.

Ukoliko volite crtanje i stripove a želite da naučite nešto o devetoj umetnosti, prijavite se za “Školu vizuelnog pripovedanja” na kojoj će vas vrsni profesionalci upoznati sa tajnama stripskog stvaralaštva.
Predavač: Borivoje Grbić


Termini: 7, 14, 21, 28. maj od 14 do 18 časova

Tokom maja u Domu omladine Beograda, srednjoškolci i studenti mogu učestvovati u novom serijalu besplatnih programa u okviru projekta “Škola vizuelnog pripovedanja – strip i ilustracija”. Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, pripremili smo besplatne radionice stripa i ilustracije. Želimo mladima da omogućimo da svoje slobodno vreme provedu na zabavan i kreativan način, da se druže sa vršnjacima i kroz zanimljive besplatne radionice razviju svoje talente.

Škola stripa i ilustracije je otvoreni način pedagoškog rada, primenjiv kao uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti, kao što su strip, film, video, animacija, ilustracija, video-igre i primenjena umetnost.

Program daje zanatsku osnovu talentovanoj deci i omladini, od kojih jedan deo sigurno može naći svoju buduću profesiju u ovim oblastima, kao što je to iskustvo pokazalo na desetinama nekadašnjih učenika Škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, koji su danas međunarodno priznati profesionalci.

Komentari