Ћирилица / Latinica

Vesti

12 Oct

REZULTATI KONKURSA GALERIJE DOMA OMLADINE BEOGRADA ZA IZLAGANJE U 2022. GODINI

Konkurs Galerije Doma omladine Beograda (57. sezona) je održan u periodu od 1. juna do 2. jula 2021. godine. Bio je otvoren za samostalne umetnike/ce do 40 godina starosti i kustoske izložbe/izložbene projekte iz zemlje i inostranstva. Konačnu odluku o izabranim projektima za izlaganje u Galeriji je doneo Savet Galerije Doma omladine Beograda. Na konkurs je pristiglo 98 prijava, od kojih je Savet Galerije doneo odluku o odabiru 24 projekta, koja će činiti izlagačku sezonu za 2022. godinu.

Dalje

13 Oct

Veče avangarde i improvizacije na 37. Beogradskom džez festivalu: SPINIFEX & ANGLES 8 Вече авангарде и импровизације на 37. Београдском џез фестивалу: SPINIFEX & ANGLES 8

Dom omladine Beograda od 26. do 31. oktobra 2021. predstavlja 37. Beogradski džez festival, pod sloganom „DŽEZ PLAMEN“ / „JAZZ FLAME“.

Tradicionalno, Beogradski džez festival publici predstavlja neka od najistaknutijih imena avangardne i improvizovane džez muzike, a prava poslastica za ljubitelje ovakvog zvuka biće dupli koncertni program, 28. oktobra u sali Amerikana Doma omladine Beograda, kada će od 22.30 časova nastupiti grupe Spinifex (Holandija/SAD/Belgija/Portugal/Nemačka) i Angles 8 (Švedska/Norveška)

Dalje

14 Oct

Program Serbian Showcase sedmi put na Beogradskom džez festivalu! Програм Serbian Showcase седми пут на Београдском џез фестивалу!

Dom omladine Beograda, na 37. Beogradskom džez festivalu, sedmu godinu za redom organizuje predstavljanje najtalentovanijih snaga novog srpskog džez talasa u okviru programa Serbian Showcase

Ove godine Serbian Showcase biće održan 27. oktobra od 22.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a nastupiće: Jovićević/Miklós/Wójcinski Trio (Srbija/Mađarska /Poljska), Drama Quartet i bend drumbooty.

Dalje

18 Oct

Prošle vesti
Prošle vesti

Turneja Trikija na kojoj je i Beograd, odložena za sledeću godinu

Kako je saopšteno iz koncertne agencije Long Play, legendarni trip-hop muzičar Triki (Tricky), usled i dalje nepovoljne situacije sa kovidom 19, još jednom je bio primoran da odloži beogradski koncert, predviđen za 15. oktobar u Domu omladine, sala Amerikana. Alternativni umetnik je ponovo pomerio celu evropsku turneju. Uskoro bi trebalo da bude poznat novi datum beogradskog koncerta, koji će biti održan tokom sledeće godine.

Dalje
Prošle vesti

[INTERVJU] Dukat Strajnić, Stray Dogg: “Evolucija benda je neophodnost” [ИНТЕРВЈУ] Дукат Страјнић, Stray Dogg: “Еволуција бенда је неопходност”

Posle duže koncertne pauze, jedan od naših najpriznatijih bendova, Stray Dogg se vraća na binu – u subotu 16. oktobra (20:00) koncertom u sali Amerikana DOB obeležiće velikih 10 godina postojanja. U prethodnoj deceniji objavili su 4 albuma, ostvarili saradnje sa priznatim svetskim muzičkim imenima, proputovali su Evropu na preko desetak turneja i prikupili široku publiku. U susret slavljeničkom koncertu, za koji su ulaznice u prodaji preko Ticket Vision sistema, razgovarali smo sa frontmenom grupe Stray Dogg, Dukatom Strajnićem.

Dalje
Prošle vesti

ODLOŽEN KONCERT GRUPE EYOT!

Dom omladine Beograda obaveštava publiku da je, zbog bolesti jednog od članova benda, koncert grupe EYOT planiran za 2. oktobar od 20:00 u Velikoj sali DOB odložen do daljeg. Novi termin održavanja koncerta biće objavljen čim se za to steknu uslovi.

Dalje
Prošle vesti
Prošle vesti

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival