Vesti

17 May

KONKURS GALERIJE DOMA OMLADINE BEOGRADA ZA IZLAGANJE U 2024. GODINI

Galerija Doma omladine Beograda raspisuje konkurs za izlaganje u 2024. godini (59. sezona). Konkurs je otvoren od 1. juna do 1. oktobra 2023, za samostalne umetnike/ce, kustoske izložbe i izložbene projekte iz zemlje i inostranstva. Konkurs je namenjen umetnicima koji ne prelaze starosnu granicu od 40 godina. Konačnu odluku o odabiru izlagača donosi Savet Galerije Doma omladine Beograda.

Dalje

10 Jun

11 Jun

VOĐENJE KROZ IZLOŽBU ‘’SVE ŠTO SE ODBACI, PADNE U JEZIK’’

- DOB//Galerija

Povodom aktuelne izložbe ’’Sve što se odbaci, padne u jezik’’ u Galeriji Doma omladine Beograda biće organizovano vođenje kroz izložbu i razgovor sa autorkama Sandom Črnelč, Eliom Friganović i Dunjom Karanović, u nedelju 11. juna sa početkom u 17.00 časova. Ulaz je slobodan.

Dalje
Prošle vesti

12. Beogradski festival evropske književnosti

- DOB//Amerikana

Izdavačka kuća Arhipelag, u saradnji s Domom omladine Beograda, organizuje 12. Beogradski festival evropske književnosti od 6. do 8. juna. Čitaoce očekuje uzbudljiva i sadržajna književna nedelja. Tokom tri celovečernja književna programa publika će moći da prati čitanja poznatih pisaca, ekskluzivnih gostiju Festivala, kao i dva panela o savremenoj književnosti i kulturi.

Dalje
Prošle vesti

VOĐENJE KROZ IZLOŽBU ‘’ZOV DIVLJEG ORAHA’’ IVANE PAPIĆ

- DOB//Galerija

Povodom aktuelne izložbe ’’Zov divljeg oraha’’ u Galeriji Doma omladine Beograda biće organizovano vođenje kroz izložbu i razgovor sa autorkom Ivanom Papić, u sredu 24. maja sa početkom u 18.00 časova. Vladimir Bjeličić, kustos izložbe, će kroz formu neformalnog razgovora sa Ivanom Papić, multimedijalnom umetnicom, približiti posetiocima višeslojnost ovog multimedijalnog umetničko-istraživačkog projekta sa idejom da se u interakciji sa publikom razviju nova moguća iščitavanja ovog intimnog putovanja.  

Dalje
Prošle vesti

MAJSKA BERZA PLOČA

- Dom omladine Beograda

Velika berza ploča, važan kulturni događaj za sve ljubitelje muzike!

Sa tradicijom dužom od trideset godina popularna “BERZA PLOČA” menjala je mesto okupljanja, ali je baza kolekcionara svoje iskustvo prenosila s generacije na generaciju. Jedna od tih lokacija bila je tokom osamdesetih i Dom omladine Beograda, koji je skoro 60 godina kultno mestu u srcu prestonice.

Dalje
Prošle vesti
Prošle vesti
Prošle vesti

TOKOM TRODNEVNE ŽALOSTI ODLAŽU SE PROGRAMI DOMA OMLADINE BEOGRADA

Zbog proglašenja trodnevne žalosti u Republici Srbiji, nakon tragedije koja se dogodila u OŠ “Vladislav Ribnikar”, svi programi Doma omladine Beograda planirani u periodu od 5. do 7. maja 2023. godine odlažu se do daljeg. Novi datumi održavanja programa biće saopšteni naknadno. Kolektiv Doma omladine Beograda izražava najdublje saučešće porodicama žrtava ove nesvakidašnje tragedije.

Dalje
Prošle vesti

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA TOP JOB САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА TOP JOB

- DOB//Amerikana i hol Amerikane

Jedanaesti po redu beogradski sajam zapošljavanja TOP JOB održava se 25. aprila 2023. godine u jednom od najdinamičnijih prostora u Beogradu – Domu omladine, u samom centru grada. Prednosti ove lokacije su: blizina fakulteta, dobra povezanost sa linijama gradskog prevoza i bogate promotivne aktivnosti koje će omogućiti da se TOP JOB na velika vrata predstavi potencijalnim kandidatima.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival