Ћирилица / Latinica

filmovi

19 Jun

DOK CINEMA MASTERS: Želimir Žilnik

- DOB//Velika sala

Letnji bioskop Doma omladine Beograda: PROJEKCIJE FILMOVA DOAJENA DOMAĆE KINEMATOGRAFIJE ŽELIMIRA ŽILNIKA

Gost: Želimir Žilnik, reditelj

Dalje
Prošli događaji

DOK CINEMA DOB: “4 GODINE U 10 MINUTA”

- DOB//Amerikana

Projekcija i razgovor o filmu “4 godine u 10 minuta”

Učestvuju: Mladen Kovačević, reditelj i scenarista i Iva Plemić Divjak, producentkinja

Moderatorka: Jovana Nikolić, producentkinja

ULAZ SLOBODAN

Dalje
Prošli događaji

PostFESTum: FEST na bis ove godine čak sedam dana

- Dom omladine Beograda

Program „PostFESTum” na 49. Međunarodnom filmskom festivalu – FEST, u organizaciji Centra Beogradskih Festivala – CEBEF, ove godine će trajati čak sedam dana, od 17. do 23. maja, i obuhvatiće projekcije 33 filma iz redovnog festivalskog programa. Usled specifičnih okolnosti održavanja FEST-a zbog pandemije i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, najpoznatiji domaći filmski festival ove godine želi da izađe u susret svojoj vernoj publici, kao i svima onima koji nisu uspeli da pogledaju svoje filmske favorite tokom prethodnih dana.

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji

49. Međunarodni filmski festival – FEST

- Dom omladine Beograda

Međunarodni filmski festival – FEST, održava se 49. put od 7. do 16. maja 2021. u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade, i predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske, evropske i domaće kinematografije u sedam selekcija. Festival se ove godine održava pod sloganom „Povratak u budućnost“ sa namerom da kao najveća i nadaleko poznata filmska manifestacija u zemlji i regionu, doprinese ponovnom oživljavanju bioskopskih platna i povratku filmske publike u bioskope.

Dalje
Prošli događaji

Premijera filma “Veštičji kotao”

- DOB//Amerikana

Premijera filma “Veštičji kotao” umetnika i reditelja Branislava Jankića deo je pratećeg programa projekta Sukobi (Conflicts).

Projekat Sukobi (Conflicts) su kolaž kulturnih dešavanja koje su deo programa British Councila pod nazivom TU SMO: Pokretne slike umetnika / Ekologije budućnosti.

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji

68. MARTOVSKI FESTIVAL: MEĐUNARODNA SELEKCIJA KRATKOG IGRANOG FILMA

- Dom omladine Beograda

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora  festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. Martovski festival održaće se od 19. do 25. aprila 2021. godine. Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala. Predstavljamo vam program filmova iz selekcije 68. Martovskog festivala, koji se takmiče u kategoriji kratkog igranog filma – međunarodna selekcija.

Dalje
Prošli događaji

68. MARTOVSKI FESTIVAL: SELEKCIJA EKSPERIMENTALNOG FILMA I VIDEO ARTA

- Dom omladine Beograda

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora  festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. Martovski festival održaće se od 19. do 25. aprila 2021. godine.  Biće prikazane kompletne  takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala. Predstavljamo vam program filmova iz selekcije 68. Martovskog festivala, koji se  takmiče u kategoriji eksperimentalnog filma i video arta.

Dalje

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

martovski festival