NAJVEĆI SRPSKI HEAVY METAL SPEKTAKL: BIG 4 NAJVEĆI SRPSKI HEAVY METAL SPEKTAKL: BIG 4

Pod sloganom BIG 4, naši najpoznatiji heavy metal bendovi ANNATHEMA, PERGAMENT, RAPID FORCE i ATTILA HELLER održaće 20. aprila spektakularne koncerte u Amerikani Doma omladine u Beogradu.

Iako za sobom imaju višedecenijske karijere, biće ovo prvi put da Annathema, Pergament, Rapid Force i Attila Heller ukrštaju gitare i nastupaju na istoj bini – fanovi će imati priliku da čuju njihove najpoznatije hitove i nove pesme. Bendovi će se takođe predstaviti u novim postavama, a mlađa publika će moći da se upozna sa istorijom metala na našim prostorima.

Sve četiri grupe ističu da su oduševljene Big 4 idejom i šansom da, zajedno sa mnogobrojnim fanovima iz zemlje i regiona, proslave povratak na scenu i dokažu da je metal bio i ostao jedan od najpopularnijih muzičkih pravaca kod nas.

Ulaznice za ovaj festival možete nabaviti na svim prodajnim mestima Efinity po sledećim cenovnim kategorijama:
– Standard – 1.500,00 RSD
– Na dan koncerta – 2000,00 RSD
– VIP – 3000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, potpisivanje izdanja i majica)
Heavy VIP – 5000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, Big4 majica limited edition custom made i Big4 oficijelni plakat, potpisivanje izdanja i majica)

Zbog velikog interesovanja iz Srbije i regiona, organizator Big 4 festivala savetuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice.

Komentari