Vladimir Kolarić Kole o koncertu Velikog prezira u DOB-u

Jedna od koncertno najaktivnijih grupa sa ovih prostora, Veliki prezir, nastupiće u petak, 15. marta u Domu omladine. Bend koji predstavlja specifičnu pojavu na našoj muzičkoj sceni, od debi albuma i generacijskih himni ,,Samo tebe znam”, ,,Dobro je” ili ,,Reke teku brodovima”, preko antologijskih ,,Brazdi”, se menjao, padao i dizao, širio svoju inspiraciju, hrabrio sebe i brojne fanove koji su svoj život prilagođavali koncertima koje su željno iščekivali. 

Posle četiri studijska albuma na CD-u, krajem decembra prošle godine bend je objavio i prvo vinilno izdanje − EP ,,Svetlost i dim”, koje ćemo imati priliku da čujemo i na nastupu u Domu  omladine.

Vladimir Kolarić Kole, frontmen benda, o ideji da „Svetlost i dim“ bude objavljen na vinilu kaže: „To je bio logičan korak, cd izdanja više apsolutno nemaju smisla zbog mogućnosti downloada. Vinilno izdanje smo planirali i za prethodni album, ali tek sada smo to nekako uspeli da izvedemo. Vinili su ponovo vrlo aktuelni i nama je veoma drago što se taj format polako vraća. To je svakako najbolji način da se sluša muzika, pruža potpuni audio-vizuelni ugođaj.“

Novo izdanje prate i česte koncertne promocije: „Mi od izlaska ploče intenzivno sviramo koncerte i publika lepo reaguje na nove pesme. Uopšte, jako smo zadovoljni atmosferom na koncertima. To nam puno znači i mislim da se stvorila neka nova energija i razumevanje onoga što radimo,“ navodi Kolarić.

U petak ćemo imati priliku da u Domu omladine vidimo bend u naponu snage, neverovatno motivisan i fantastično usviran: „Ljudi koji dođu na koncert mogu očekivati da vide jedan bend koji daje sve od sebe. Mi smo jako nestrpljivi i jedva čekamo da počnemo da sviramo, naročito zbog toga što znamo koliko topline i radosti dobijamo od beogradske publike,“ ističe Vladimir.

Podrška pre i posle koncerta biće Kišobran DJ tim.

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 700 dinara.

Organizacija: ODLIČAN HRČAK I POP DEPRESIJA 

 

Komentari