TRANGE&FRANGE – TRAMPA USLUGA

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za prvu javnu TRAMPU USLUGA, koja će biti organizovana u okviru akcije TRANGE&FRANGE u Domu omladine Beograda, u nedelju, 13. maja od 12 do 17 časova. Pored zainteresovanih za razmenu rukotvorina i drugih predmeta, pozivamo i sve one kojima su potrebne usluge ili neka druga stručna pomoć da se prijave sa preciznom naznakom šta traže i šta su za uzvrat spremni da ponude bez finansijske nadoknade. TRANGE & FRANGE – TRAMPA USLUGA je pokušaj stvaranja tržišta i razmene usluga i roba bez novca, alternativnog načina preživljavanja u uslovima globalne ekonomske krize i nezaposlenosti, način uštede kućnog budžeta, samozapošljavanja i upravljanja ličnim finansijama.

Možete nuditi razmenu časova matematike, stranih jezika, vodoinstalerske i mehaničarske usluge, kreativne radionice, čišćenje, zubarske preglede, ali i frizerske, kozmetičarske, računovodstvene, obućarske usluge u zamenu za likovne radove, krojačke poslove, sendviče, čuvanje dece, nakit, odeću i drugo.

Prijave sa naznakom šta nudite i šta tražite za uzvrat slati na trangefrange@domomladine.org ili telefonom 011/ 32 20 127, do petka, 11.maja, 2012. u podne.

Obavezno navesti radno iskustvo i profesionalnu obučenost.

Dom omladine ne odgovara za neizvršenje ili nestručno izvršenje usluga.

Na samoj akciji TRANGE&FRANGE biće odvojen prostor za TRAMPU USLUGA i oglasna tabla gde će dodatno na akciji ljudi moći tokom trajanja akcije da oglase šta traže i šta nude. Dom omladine Beograda promovisaće sve ponuđene usluge preko svog web portala i FB strane.

Komentari