Prijavite se za JOŠ VEĆU AKCIJU uDOMljavanja!

U Domu omladine Beograda 15. maja biće održana tribina “Kampanje za dobrobit životinja” u organizaciji DOB-a i udruženja “Ljudi za životinje”, koja će predstavljati prvu priliku da se izvrši prijava za
“Još veću akciju uDOMljavanja” planiranu za 20. maj u Domu omladine. Pozivamo samostalne volontere da iskoriste ovu tribinu kao mogućnost da popune prijavni list za učešće u “Još većoj akciji uDOMljavanja”, kao i da se detaljnije informišu o predstojećoj akciji i dobiju stručne savete o svom nastupu na istoj. 

U prijavi neophodno je navesti broj životinja koje će učestvovati u udomljavanju, kao i njihov pol, starost i podatke o čipovanju i vakcinisanju. Prema važećim propisima iz oblasti veterinarstva, psi i mačke moraju da budu obeleženi mikročipom najkasnije 90 dana od dana rođenja, a svi psi i mačke stariji od tri meseca moraju da budu vakcinisani protiv besnila.

Pročitajte: Novi Pravilnik o načinu obeležavanja i registracije pasa i mačaka.

Neophodno je da za svaku životinju postoji potvrda da je vakcinisana, kako u međusobnom kontaktu niko ne bi mogao da se zarazi, kao i da životinje budu očišćene od unutrašnjih i spoljašnjih parazita.

Na tribini “Kampanje za dobrobit životinja” svoje “pets friendly” akcije pokrenute u proteklih godinu dana predstaviće Studio B, Supermarket Concept Store, LUSH kozmetika, Bitef teatar i “Fashion
Week”
.

Ovim putem pozivamo sve da nas podrže i prošire vest o novoj “Još većoj akciji uDOMljavanja” 20. maja. Umesto da kupite kućnog ljubimca – usvojite ga.

 


Komentari