SUPER KIDS BATTLE – internacionalno break takmičenje za decu

Твистер (TWISTER) вас позива у Дом омладине Београда да погледате и учествујете на интернационалном bboy (break dance) такмичењу за децу и аматере. Супер кидс бетл  је први интернационални догађај за децу у брејку и хип хопу. Са почетком од 10:00 ч можете видети плесне вратоломије и екстремне потезе малишана. Улаз је слободан.

 

Твистер је ово такмичње организовао специјално за децу. Супер кидс бетл је интернационално такмичење и учествоваће деца из Хрватске, Словеније, Босне и  Херцеговине и деца  из Србије. Деца ће се такмичити у више категорија као што су: брејк и хипхоп до 11 година, од 11 до 16 година и аматери старији од 15 година. У паузама можете видети  наступ најбољег српског street footballera Николе Милошевића, такође можете присуствовати плесној радионици Мирослава Балога Goofy-ija (Yugoslavian bboys). Твистер награђује победнике наградама из Твистер шопа и другим вредним наградама.

 

Супер кидс организује Владан Крстић Кића (Yugoslavian bboys) и Твистер (организација, школица и продавница)

 

ТВИСТЕР КИДС: школица за брејкере. Успешно растемо и стварамо школицу већ 5 година. Плесна дружина је посвећена деци узраста од 6 до 14 година. Наш циљ је да се деца правилно развијају, друже, развијају такмичарски дух, учествују на домаћим и иностраним такмичењима и буду део светске ХипХоп културе.

 

Твистер организација: 2011 смо организовали интернационални break battle (такмичење) у склопу годишњице Твистер и плесне семинаре. 2012.  смо организовали у Делта Ситију ”Balkan War 1′‘ квалификације за светско такмичење ”Outbreak World Finals 8′‘ у Словачкој. Такмичење је било отворено за Балканске брејкере. Победници су били награђени путовањем, смештајем,  и учешћем.

 

ТВИСТЕР  ШОП: качкети и гардероба

 

Како би се овај пројекат реализовао помогли су нам: Општина Стари Град, Дом омладине Београда, Канцеларија за младе, JC, BBOY SPOT, ZLAZLA, ЛАПОТ, ОШ Дринка Павловић као и многи други.

Komentari