Uoči koncerta u DOB-u MTV veb premijera novog singla Ane Ćurčin

Ana Ćurčin je mlada kantautorka iz Beograda, čija se popularnost na regionalnoj muzičkoj sceni intenzivno razvijala tokom poslednjih godinu dana kroz raznovrsne klupske svirke i nastupe na festivalima. Ove subote (23.11.) u podne predstaviće svoj novi spot za pesmu „I can’t“ na MTV.RS (www.mtv.rs) sajtu, dok će od ponedeljka taj singl biti dostupan za besplatno preuzimanje sa ovog portala. Sve pesme sa repertoara mlade kantautorke možete da čujete na solističkom koncertu u petak, 29. novembra, u sali Amerikana u Domu omladine Beograda.


„I Can’t”
drugi je singl kojim Ana najavljuje predstojeći debi albuma na kojem trenutno radi i za koji je nedavno snimila spot u režiji Marije Radosavljević i Marije Ninković. Prvi singl “Cut Loose” svoj YouTube život počeo je krajem januara ove godine i do sada je imao 10.000 pregleda.

Nakon brojnih nastupa po festivalima i koncertima, Ana Ćurčin priprema svoj solistički koncert koji će se održati u u petak, 29. novembra, u sali Amerikana u Domu omladine Beograda. Ona će u pratnji svog live benda, u sastavu Danilo Tirnanić – bubanj, Dušan Veljković – gitara i Vladmir Milićević – bas, predstaviti svoj “novi” zvuk, koji se postepeno menjao tokom poslednjih godinu dana kroz nastupe i saradnju sa brojnim muzičarima i bendovima.

Anin repertoar čine autorske pesme na engleskom jeziku, a ono što ih čini posebnim je nežna kombinacija vokala, akustične gitare i bubnjeva. Njena muzika se slobodno kreće kroz žanrovske odrednice inde-roka i američkog folka, a mediji su je proglasili jednom od „najboljih prestavnica domaće amerikana scene“.

Anin autentičan i snažan vokal beogradska publika imala je priliku da čuje na “Americana Night Festivalu” u maju ove godine, kao i na dva rasprodata koncerta u KC “Grad” – solističkom i sa Dukatom Strajnićem iz Stray Dogg-a. Na ovogodišnjem EXIT festivalu nastupila je sa svojim pratećim bendom na JDX Backstage-u.

Aninu muziku možete čuti na sajtu anacurcin.com.

 

Cena ulaznice za koncert u Domu omladine 29. novembra iznosi 500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima. www.eventim.rs
 

 


Komentari