Startit Meetup

U Domu omladine Beograda biće održan šesti Startit Meetup, redovno okupljanje za sve one koje zanimaju tehnološki startapi i preduzetništvo.  Okupljenima će se predstaviti po dva startap preduzetnika i dva investitora iz Slovenije, što ovaj događaj čini malim sajmom slovenačkog startap ekosistema: Matic Bitenc, Andraž Logar, Jure Mikuž i Aleš Smokvina.
Organizator: SEE ICT

Matic Bitenc, osnivač i CEO Toshla — mobilne aplikacije koja vam omogućava da na lak i jednostavan način kontrolišete svoje svakodnevne troškove, kao i da optimizujete svoj lični budžet. U ovu kompaniju je investirao jedan od najpoznatijih američkih investitora, Dejv Meklur iz 500 Startups.

Andraž Logar je serijski preduzetnik i investitor. Pokrenuo je kompanije 3fs, Toonia i igrajmo.se, a investirao je između ostalih i u Toshl. On će pričati o lean startup metodologiji, koja se od strane preduzetnika koristi kako bi se minimizovao rizik i gubitak novca i vremena u ranim fazama startapa.

Jure Mikuž će nam predstaviti investicioni fond koji je osnovao, RSG Capital, jedini regionalni VC fond, koji raspolaže sa 20 miliona evra za ulaganje u tehnološke startape. Pored njega, prisutnima će se predstaviti i startap akcelerator Telekoma Slovenije — TSstartup, u koji će pokušati da vas vrbuje programski menadžer Aleš Smokvina.

http://startit.rs/startit-meetup-6-sajam-slovenackog-startap-ekosistema-u-beogradu/
FB: https://www.facebook.com/startitrs

Komentari