Škola fotografije i hip-hopa na MISIJI BEOGRAD

U okviru dnevnog programa Misije Beograd, Udruženje ZEN art organizuje školu fotografije i školu hip-hopa kao najavu za prestojeću Beogradsku nedelju umetnosti koja će se održati sledeće godine u periodu od 28. juna do 7. jula. Ove dve radionice biće organizovane u periodu od 11. do 20. januara od 15h. Foto radionica će biti održana u Tribinskoj sali Doma omladine, dok će škola hip hopa biti održana u Klubu DOB. 

Zainteresovani za učešće u radionicama treba da pošalju svoje podatke na mail office@domomladine.org. Broj mesta je ograničen, a učešće je besplatno.

Foto radionicu koja nosi naziv “Zen fotografisanje” vodiće Adam Rakićević, a sama radionica trajaće deset dana. Polaznici će imati priliku da na ovoj radionici nauče osnove fotografisanja (kompozicija fotografije, korišćenje boja, greške prilikom fotografisanja itd.). Ono što je potrebno jeste da svi polaznici ponesu svoj fotoaparat koji će koristiti tokom trajanja radionice. Najbolje fotografije svih polaznika biće prikazane na izložbi koja će se organizovati nakon završetka radionice. Izložba će biti organizovana u Domu omladine.

Školu hip-hopa vodiće Dragana Drapić koja se već dvadeset godina bavi izučavanjem ovog plesa. Polaznici će imati priliku da tokom deset dana, koliko traje ova radionica, nauče osnove ovog plesa i da zajedno sa moderatorom radionice osmisle nekoliko koreografija. Potrebna oprema su osmeh i dobro raspoloženje.

Komentari