BUDI I TI DEO MISIJE!

U periodu od 10. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u sigurnu kuću za mlade! U sklopu “MISIJE BEOGRAD” posebnim celodnevnim programom ostvarujemo misiju DOB-a kao mesta u kojem mladi mogu da borave, da se opuste i budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost. Tokom deset dana organizovaćemo: koncerte najboljih novih grupa, žurke, filmske projekcije, izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove, stand up predstave, različite radionice… I sve to uz besplatan internet i neočekivano niske cene pića. “Misija Beograd” je rezultat dobre volje i samoinicijative različitih grupacija mladih. Oni su udružili svoje snage i uz minimalnu pomoć Doma omladine, kreirali kvalitetan i aktuelan sadržaj za sebe i svoje vršnjake. Ovaj program nije potpomognut sredstvima komercijalnih sponzora niti nekih drugih izvora. BUDI I TI DEO MISIJE kao volonter ili učesnik programa!

POMOZI MISIJI! Svi zainteresovani za volontiranje na “Misiji Beograd”, mogu da se prijave do 10. januara 2013. na mail office@domomladine.org. Potrebno je da pošalju kratku biografiju i svoj kontakt.

Ujedno Dom omladine poziva zainteresovane umetnike, igrače, glumce, dj-eve, mc-eve, reditelje, pevače, fotografe, režisere koji žele da predstave svoj rad javno, da svoje predloge daju na adresu office@domomladine.org ili putem facebook stranice Doma omladine (http://www.facebook.com/domomladinebeograd), na kojoj će se vršiti glasanje. Na FB objavićemo prijavljene radove. Svi koji budu imali više od 50 lajkova ulaze u trku! Tri muzička projekta i tri projekta iz drugih oblasti sa najviše lajkova dobiće svoju šansu da ih čuju i vide! BUDI I TI DEO MISIJE!

Komentari