Premijera predstave “BARIKADA”*

Pozorište  AUTLET//Režija: Vladimir Lazić//Autorka teksta: Sanja Ćosić. Osim čuvenog „Indeksovca“ Branislava Petruševića Petrućija, igraju  Siniša Ubović i Vladan Dujović. Cena ulaznice: 900 dinara.
*iznajmljen termin

“Godine 2020. godine Srbija je ne samo član Evropske unije već i njen predsedavajući, velika ekonomska sila i najveći uvoznik turskih serija. A da bismo to blagostanje doživeli, nije neophodno da čekamo osam godina, jer će se sve odigrati već 13. marta u Domu omladine na premijeri predstave „Barikada“ pozorišta „Autlet“, koje čine bivši „Indeksovci“.

Državni vrh Srbije, rešen da obeleži tri meseca predsedavanja, poziva sve državnike sveta na otvaranje građevinskog, ekonomskog i ekološkog čuda, remek-dela koje će Srbiji obezbediti sigurnu ekonomsku budućnost. Ali događaji dobijaju nepredviđeni tok koji će izmeniti sve planove…

Osim glavnih likova: jednog predsedika Cvetka i dva potpredsednika Slađana i Marice, u predstavi „Barikada“ videćemo belosvetsku političku elitu, od kancelarke Anđeline Henkel do ruskog rukovodstva, a upletene su i razne špijunske službe koje sve prate preko satelita.”

Komentari