IGOROV MAGIČNI ŠOU

“Igorov magični šou“ je mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta – od preškolaca do tinejdžera, ali i za njihove roditelje. Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti.

Cene ulaznice:  500 dinara.

Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom i odlično uvežban, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.  Predstava je  nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije “Igorova ulična magija“ koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom nedeljno prikazivala na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B.

Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija  na balkanskim kongresima mađioničara. Na Internacionalnom takmičenju mađioničara u Mariboru (Slovenija) održanom krajem 2011. godine, osvojio je prvo mesto.

“Igorov magični šou“ je premijerno igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od prošle godine, domaćin je Dom omladine Beograda, koji posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vraća pozorišni program. 

Producent predstave je Media Global Agency.

Komentari