IGOROV MAGIČNI ŠOU

“Igorov magični šou“ je mađioničarski pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta – od preškolaca do tinejdžera, ali i za njihove roditelje. Igor Trifunov, naš najbolji iluzionista, sa saradnicima u ovom programu izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke, povezane dramskom radnjom punom duha i neizvesnosti.  

CENE ULAZNICA: Pojedinačne: 500 din//Manje grupe (više od 5 ulaznica): 400 din//Veće grupe: 300 din (više od 20 ulaznica). Blagajna DOB: 011/3248-202

Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom i odlično uvežban, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.  Predstava je  nastala kao rezultat velike popularnosti TV emisije “Igorova ulična magija“ koja se svojevremeno, tokom godinu dana jednom nedeljno prikazivala na televiziji Pink, a sada se vikendom reprizira na TV Studio B.

Igor Trifunov je naš najbolji mađioničar, dobitnik više međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su dva Gran prija  na balkanskim kongresima mađioničara.

“Igorov magični šou“ je premijerno igran prošle jeseni u Dečjem kulturnom centru Beograd. Od ove godine, domaćin je Dom omladine Beograda, koji posle opsežne rekonstrukcije prostora ponovo u svoje aktivnosti vraća pozorišni program.  “Igorov magični šou” igraće se u Domu omladine nedeljom u podne.

Producent predstave je Media Global Agency.

 

Komentari