Potpisan protokol o saradnji između DOB-a i VIŠER-a

Dom omladine Beograda sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je potpisan protokol o saradnji između ove kulturno-obrazovne ustanove Grada Beograda i Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu (VIŠER). Ugovorom će biti ostvarena dugoročna saradnja između ove dve institucije, u sklopu koje će studenti završne godine VIŠER-a biti u mogućnosti da pohađaju stručnu praksu u ustanovi kulture koja na godišnjem nivou ima više od hiljadu različitih programa.

Visoki produkcijski standardi i programska koncepcija Doma omladine Beograda omogućiće studentima da na najbolji mogući način primene teorijsko znanje stečeno tokom fakultetskog obrazovanja i savladaju osnovne veštine praktičnog delovanja. Pored toga, studenti će imati priliku da steknu praktična iskustva sarađujući sa mentorima koji su stručnjaci u svojim oblastima, a koji će im biti na raspolaganju tokom čitavog programa prakse.

Ugovor u trajanju od najmanje godinu dana, uz mogućnost produženja, potpisali su Marko Stojanović, v.d. direktora Doma omladine Beograda i prof. dr Dragoljub Martinović, direktor Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija.

Komentari