POSTANI DEO GREEN FESTA!

“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 13. do 15. novembra u Domu omladine Beograda. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 25. oktobra 2013. godine. Samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

 “Green fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” se održava uz pomoć Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine i kompanije Vip mobile i  podršku kompanija Lenovo i Canon, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Komentari