Pobednici DEMO MASTERS 4: BESNE GLISTE, REGULATOR i CASE REMNANT

На четвртом концерту у серијалу ДЕМО МАСТЕРС, 8.12. у Дому омладине, жирију и публици представило се 6 нових бендова: Регулатор (алтернативни рок) из Врњачке Бање, Упитај прах (хеви рок) из Смедерева, те 4 бенда из Београда – Импулс (паб рок), Case Remnant (грув метал), Субјективни суд (рок/реге/панк) и Бесне глисте (реге/реп/трип). По одлуци жирија два бенда која су прошла у даље кругове такмичења су Бесне глисте и Регулатор, док је публика највише гласова дала саставу Case Remnant.

Редовном саставу ДЕМО МАСТЕРС жирија: Владимир Јанковић Џет, председник жирија; Олга Кепчија, Радио Београд 202; Стеван Гојков, главни и одговорни уредник магазина „Браво“; Галеб Никачевић, представник Дома омладине Београда; представник портала Тајм Машин Мјузик, на претходном концерту придружио се и Александар Гајевић, главни и одговорни уредник Илустроване Политике.

 

Победници Демо Мастерс такмичења, између осталих награда, добиће и ексклузивну прилику да следећег лета наступе на Платоу Милана Младеновића, у оквиру програма „Концерти на зидићу“ Дома омладине Београда. Такође, медијски пријатељи овог такмичења – БРАВО магазин, Радио Београд 202, дневне новине 24 Сата, победницима ће обезбедити адекватну медијску промоцију.

 

Пријаве за Демо Мастерс су још увек отворене, па позивамо младе ауторске и трибјут бендове и извођаче, свих рок и метал жанрова из целе Србије, да се пријаве на demo.masters@hotmail.com. У пријави је потребно навести назив бенда, место из којег је бенд, музички жанр, контакт телефон, као и послати аудио снимак. Уколико бенд нема аудио снимак може послати и видео снимак наступа уживо, без обзира да ли је сниман професионално или мобилним телефоном, аматерском камером, фотоапаратом…

 

ДЕМО МАСТЕРС такмичење се наставља 15. децембра у Клубу Дома омладине Београда, када ће наступити нових бендови!


Дођите на ДЕМО МАСТЕРС у Дом омладине Београда и гласајте за своје фаворите – пошаљите омиљене бендове у велико финале заказано за мај 2014. године!

 

Komentari