POBEDNICI DEMO MASTERS 3: CONVOY, BULEVAR VODENIH MOZAIKA i CRVENI STORNO

Трећи круг такмичења у оквиру ДЕМО МАСТЕРС серијала одржан је 4. децембра у Дому омладине Београда. За даље такмичење, по одлуци жирија пласирали су се бендови CONVOY из Шапца, који свира рок-блуз, и црно-таласни БУЛЕВАР ВОДЕНИХ МОЗАИКА из Београда, док је публика највише гласова дала београдској алт-рок групи ЦРВЕНИ СТОРНО .

 

Поред бендова који су се пласирали даље, наступили су и Еркондишн (панк-рок) из Аранђеловца, No Regrets (алтернативни рок), Silent Act (hevi rok/modern метал) и Фат Драгон (хеви/треш метал), из Београда.

 

Гостујући члан жирија на 3. ДЕМО МАСТЕРС концерту био је Ненад Пејовић, гитариста групе Канда, Коџа и Небојша. Редовни састав жирија је и овог пута био: Владимир Јанковић Џет, председник жирија; Олга Кепчија, Радио Београд 202; Стеван Гојков, главни и одговорни уредник магазина „Браво“; Галеб Никачевић, представник Дома омладине Београда; представник портала Тајм Машин Мјузик.


Победници Демо Мастерс такмичења, између осталих награда, добиће и ексклузивну прилику да следећег лета наступе на Платоу Милана Младеновића, у оквиру програма „Концерти на зидићу“ Дома омладине Београда. Такође, медијски пријатељи овог такмичења – БРАВО магазин, Радио Београд 202, дневне новине 24 Сата, победницима ће обезбедити адекватну медијску промоцију.

 

U revijalnom delu programa publika je mogla da čuje nastup simfonik-pauer metalaca, grupe Aphelion.

 

DEMO MASTERS se nastavlja već ove nedelje, 8. decembra u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novih 6 bendova!

Дођите на ДЕМО МАСТЕРС у Дом омладине Београда и гласајте за своје фаворите – пошаљите омиљене бендове у велико финале заказано за мај 2014. године!

 

 

 

Komentari