Otvoreni poziv za učešće u master klasu fotografije Nikole Tamindžića

Dom omladine Beograda raspisuje poziv za učešće na besplatnim radionicama fotografije, Master klasu Nikole Tamindžića koji će biti održan 28. i 29. septembra, a koje će voditi ovaj priznati njujorški fotograf.

Master klas Nikole Tamindžića organizuje se povodom njegove velike beogradske izložbe koja će biti svečano otvorena 26. septembra u sali Amerikana. 

U radionicama mogu učestvovati svi zainteresovani koji imaju osnovno znanje o fotografiji i svoj digitalni fotoaparat koji će doneti na radionice. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na mejl dobinfo@domomladine.org do 15. septembra. Broj mesta na master klasu je ograničen. Uz prijavu obavezno je poslati fotografske radove.

 

Nikola Tamindžić je priznati njujorški fotograf, koji je 2007.godine proglašen za „Nightlife“ fotografa godine od strane ’L Magazina, a njegova internet prezentacija www.homeofthevain.com je proglašena za foto sajt meseca po mišljenju Pariskog PHOTO-a.


U svojim fotografijema Nikola uspeva da zavede i razoruža svoje slučajne modele učinivši ih istovremeno glamuroznim, slabim, seksipilnim, biseksualnim, nadrealnim, a svi učesnici radionica će kroz rad sa njim videti na koji način mu to “polazi za rukom“.


Izložba i Master klas Nikole Tamindžića realizuju se kao deo projekta Doma omladine Beograda „Art dijaspora“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Grada Beograda.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I NA FEJSBUKU!

Komentari