Novi ciklus besplatnih PSIHOLOŠKIH RADIONICA u DOB-u

Psihološke radionice su besplatan program radionica koji se u Savetovalištu Doma omladine održava već preko 15 godina i kroz koji je do sada prošlo više od 1000 učesnika. Učesnici mogu biti odrasli svih uzrasta, svi oni koji su radoznali da saznaju nešto novo o sebi i drugima i unaprede neki aspekt svog života.

SVA MESTA ZA UČEŠĆE U NOVOM CIKLUSU PSIHOLOŠKIH RADIONICA SU POPUNJENA!

 

 

Na radionicama učesnici sede u krugu i na zabavan i interaktivan način diskutuju i kroz različite radioničarske tehnike učestvuju u ponuđenim temama u onoj meri koliko to sami žele. Teme su kreirane na osnovu potreba ranijih generacija učesnika i pokrivaju aspekte života koji mogu biti od interesa svima kao što su: zauzimanje pozitivnog odnosa prema sebi i drugima, jačanje samopouzdanja, vežbanje komunikacijskih veština, sticanje višeg stepena emocionalne pismenosti, adekvatna briga o sebi i drugima, bolje razumevanje ljubavnih i drugih bliskih odnosa, donošenje zrelih odluka. Ovladavanjem ovim moćnim psihološkim alatima na radionicama i njihovim vežbanjem u svakodnevnim situacijama učesnici mogu značajno unaprediti sebe i svoj život.

Voditeljka radonica je Jasna Mićović, stručnjakinja iz oblasti psihoterapije i savetovanja, vođenja radionica i treninga. Na radionicama se koriste tehnike iz različitih terapijskih modaliteta kao što su Transakciona analiza, REBT i dr. iz kojih voditeljka poseduje potrebnu edukaciju i iskustvo.

Radionice se održavaju u ciklusima od po 8 povezanih tematskih celina, jednom nedeljno u trajanju od dva sata. Jedna ista grupa od oko 10-15 učesnika zajedno prolaze kroz ceo ciklus u trajanju od dva meseca.

Grupa počinje se radom 23. marta. Svih 8 radionica održavaće se subotom u terminu od 16:30 do 18:30

Datumi radionica: 23. mart, 06. april, 13. april, 20. april, 27. april, 04. maj, 11. maj / od 16.30. do 18.30 h

Zainteresovani se mogu prijaviti Jasni Mićović na tel. 063 254 727.

Dobrodošli!

 

Komentari