MARTOVSKI TRANGE&FRANGE

SVEŽ PROLEĆNI I MLAD VAŠAR SVEGA UNIKATNOG, RETKOG I VAŠEG SVAKE DRUGE NEDELJE U MESECU! SLEDEĆI SUSRET JE 10. aprila. TRANGE&FRANGE poziva mlade umetnike, mlade dizajnere nakita, odevnih i dekorativnih predmeta, sveže modne dizajnere i stiliste, proizvođače unikatnih i do sada neviđenih rukotvorina, one koji kreativno recikliraju, second hand & vintage radnje,  kolekcionare starih knjiga, stripova, odeće, obuće, učesnike nekadašnjeg marketa gramofonskih ploča. Možete prodavati i razmenjivati sve što je UNIKATNO, RETKO I VAŠE.

rukotvorine & nakit; dizajn & art; odevni & dekorativni predmeti; second hand & vintage; reciklirano & kolekcionarsko; stare knjige & odeća & obuća & stripovi & igračke & gramofonske ploče…

 

 

TRANGE & FRANGE i ovog puta sa KIŠOBRANOM. Muzički domaćin razmene će biti organizacija Kišobran koja će svojim izborom pesama upotpuniti događaj. Kišobran je kolektiv koji se bavi promocijom alternativne kulture. Omogućiće vam da, osim stvari koje ste poneli, razmenite i po koju ideju, plesni pokret, osmeh, namig i slične lične vrednosti.

Rok za prijavljivanje – ponedeljak, 4. mart.

Prijave isključivo mailom na trangefrange@domomladine.org

 

Uz prijavu obavezno je poslati 3-4 fotografije, ukupno ne veće od 1MB.

 

Dom omladine Beograda objaviće spisak odabranih izlagača do 6. marta, po završenoj selekciji. Prednost  prilikom izbora izlagača imaće inventivnost, uzrast, kreativnost i popkulturna orijentacija izlagača. Redakcija Doma omladine Beograda zadržava pravo da izlagače čiji radovi nisu u skladu sa uređivačkom koncepcijom i propisanim propozicijama ne uvrsti u izložbu.

 

TRANGE & FRANGE – zakup prostora za izlagače i prodavce po ceni od 700 dinara, ulaz za publiku SLOBODAN.

 

Dom omladine Beograda obezbeđuje izlagačima: zakup prodajnog mesta (razne vrste stolova, neki tipovi se dele među izlagačima – prosečna širina izlagačkog mesta 60cm, promociju u standarnim kanalima oglašavanja programa Doma omladine Beograda kako same manifestacije, tako i kroz objavljivanje fotografija i tekstova izlagača na sajtu i na FB strani Doma omladine Beograda.

 

NAPOMENA: Još jednom podsećamo da je javni poziv Doma omladine za učešće na izložbi Trange&Frange – ultimativan gradski vašar, upućen na prvom mestu mladim umetnicima i dizajnerima, te svima onima koji se bave izradom rukotvorina. T&F je izložba namenjena prodaji i razmeni svega unikatnog (dizajn, art, umetnine, ručni radovi), retkog (antikvitetni i vintage aksesoar i predmeti) i vašeg (privatne kolekcije ploča, knjiga, stripova, igračaka…). Trange&Frange NIJE namenjen preprodaji industrijske i serijski proizvedene robe, odeće, tašni, suvenira i drugih predmeta. Ovim putem još jednom napominjemo da svi izlagači prilikom ulaska u Dom omladine Beograda potpisuje izjavu kojom garantuju da izlažu umetničke predmete čiji su autori, sopstvene ručne radove, predmete koji su unikati, izlagačevog dizajna, kolekcionarske primerke retkih, antikvarnih i polovnih stvari čiji su kolekcionari, te da će ih prodavati u svemu u skladu sa zakonom. Prilikom dolaska na Trange&Frange izlagači će morati da prilagode svoju postavku i predstavljeni asortiman predviđenim uslovima izlaganja.  Pozicije (stolovi) će biti unapred dogovoreni i numerisani, a numeracija će zavisiti od vrste izlagača.

Komentari