LEAGUE OF LEGENDS SPEKTAKL

FINALE REGIONALNE LOL LIGE FORTUNA CHAMPIONSHIP SERIES
Ulaz je besplatan uz rezervaciju mesta na sajtu https://goo.gl/G0OANV
Poslednja dva meseca osam timova iz Srbije, Hrvatske i Makedonije borili su se svake nedelje  za šansu da osvoje titulu najboljeg League of Legends tima u regionu!

Veliko finale je zakazano za nedelju, 09. april od 12:00 časova (tačno u podne) u Domu omladine Beograda, kada će se dve najbolje ekipe susresti u konačnom okršaju koji će odlučiti našeg novog šampiona! Dođite i upoznajte najbolje igrače u regionu, ispratite svaki gank, akciju i poneki fejl uživo na velikoj bini i budite deo najboljeg League of Legends događaja kod nas!

LEAGUE OF LEGENDS (LOL)
Pojavom specijalne modfikacije za Warcraft 3, Defense of The Ancients (DotA), rođen je novi žanr. Za ovakav tip akcione strateške igre u stvarnom vremenu pojavio se izraz – MOBA.  Zaraza ovog novog žanra raspalila je igrače širom sveta, a sponzorisani su i mnogi svetski turniri. Ipak, dvadesedsedmogodišnjak Steve “Guinsoo” Feak napravio je svetsko čudo. Malo ko se seti da je on bio jedan od glavnih aktivista i tvoraca izvorne modifikacije. Njegova kompanija Riot Games stvorila je League of Legends (LoL), najpoznatiju i najuspešniju MOBA-igru na današnjoj sceni.

Zapitajte se, šta je jedna video igra bez pozadinske priče? Svet LoL-a postoji i “živi”, jer se svakim danom dopunjava, a osim toga objavljuju se zanimljive novosti. League of Legends je arena u kojoj se susreću heroji zaraćenih država, spajaju u timove i takmiče. Između ostalog, svaki heroj, i pored odanosti ovoj ili onoj strani, ima neku svoju priču o tome kako i zašto je tu došao, igrom slučaja ili sudbine.

Komentari