KONCERTI NA ZIDIĆU: JIMI TRIPLE-B’S 666 BLUES BAND

Dom omladine Beograda predstavlja novu mini letnju scenu – zidić na Platou Milana Mladenovića!

 

Jimi Triple-B’s 666 Blues Band postoji već nekoliko godina na srpskoj underground blues/country sceni. Iza sebe imaju dva albuma, prvi je izdat za “Incident Records”Beograd, 2010. Drugi je izašao u digitalnom formatu, 2012, samostalno izdanje u vidu “free download”-a.

Bend je koncertno prilično aktivan sa prosekom od 50 nastupa godišnje širom zemlje. U Beogradu 666 Blues Band možete videti kao deo stalne postave legendarnog blues kluba VOX na Banovom Brdu. Pored svojih autorskih pesama, bend uživo rado izvodi i svoje favorite klasika žanra, kao recimo pesme Hank Williams-a, Johnny Cash-a, Howlin’ Wolf-a, Bob Dylan-a, Muddy Waters-a, Willie Dixon-a, Merle Haggard-a….itd Jimi

Triple-B: guitars, vocals…..

Stane: bass, vocals…..

Boris: drums, cajon, percussions,…

 

   

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Zidić na Platou Milana Mladenovića tokom leta će svakog petka od 20 do 21h biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače. Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

 

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu Ekatarine Velike, muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg, nego da se baš sa ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo đake i studente koji raspust provode u Beogradu, ali i ostale naše sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje i uzbudljiv početak vikenda. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje.

Započnimo svaki vikend uz besplatnu zabavu na otvorenom – Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!


Komentari