KONCERTI NA ZIDIĆU: JC BREAKZONE CREW

Dom omladine Beograda predstavlja novu mini letnju scenu – zidić na Platou Milana Mladenovića!

Deo JC tima Yugoslavian bboys , godinama su odgovorni za širenje, napredovanje i održavanje scene Breakinga (Breakdance – akrobatski ples ) kao kulture, na našim prostorima. Yugoslavian bboys, i kao družina i pojednično, nosioci su najboljih rezultata na Balkanu i priznati su za jednu od najboljih skupina igrača u svetu.

Učestvovali su u brojnim takmičenjima, reklamama, pozorišnim predstavama, dobrotvornim koncertima… Organizatori su kvalifikacija za svetska takmičenja, dosadašnji najveći projekti su im Balkan War 1 (Opština Novi Beograd) i  Škola breakinga (KzM Stari grad). Škola Breakinga Yugoslavian bboys-a se nalazi na više lokacija u Beogradu i broji najviše članova u Srbiji. Učenici su se za sada pokazali kao odličan potencijal za inostrana takmičenja. Škola ekstremnih sportova uključuje: Skate, Role , BMX & Break.

 

 

  

 

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Zidić na Platou Milana Mladenovića tokom leta će svakog petka od 20 do 21h biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače. Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

 

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu Ekatarine Velike, muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg, nego da se baš sa ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo đake i studente koji raspust provode u Beogradu, ali i ostale naše sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje i uzbudljiv početak vikenda. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje.

Započnimo svaki vikend uz besplatnu zabavu na otvorenom – Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Komentari