Koncert: Zoran Predin

Kreativna zajednica “No border” i Dom omladine Beograda sa ponosom predstavljaju koncert Zorana Predina koji će se održati u Velikoj sali Doma omladine (sa numerisanim sedećim mestima) u četvrtak 26.12.2013. sa početkom u 20 časova. Gost koncerta biće proslavljeni glumac Sergej Trifunović.
Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 (balkon) i 1500 (parter) dinara.

 

Evo kakvo je saopštenje povodom ovog svog koncerta dao Zoran Predin:

“Drage srodne duše! Pripremio sam kantautorski akustični koncert s naslovom ZORAN PREDIN – NA SVOJOJ STRANI, s kojim staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima koje sam napisao za Lačni Franz, Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik, pa nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udanjoj ženi, sve do Kose boje srebra i Rusvaja u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stand up zezanja. Gost na konceru biće Sergej Trifunović. Rezultat je zajedničko pevanje i dobro razpoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli!”

 

Komentari