Koncert: TI

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni DOB. Cena u pretprodaji 300 dinara, na dan koncerta 500 dinara.
 
Beogradski dvojac Ti će upravo objavljeni album “Vidimo se” koncertno promovisati u Domu omladine Beograda u petak, 11. aprila 2014. godine, uz specijalnu gošću – Dojo.

Grupa Ti je svoje poštovaoce u novo godišnje doba uvela novim albumom!
Sa prvim danom proleća stiglo je njihovo dugoočekivano digitalno izdanje “Vidimo se!”. Čini ga devet sanjivih i toplih pesama koje svakim taktom slušaocu ulivaju pozitivnu energiju, stvaraju prijatnu, skoro hipnotičku atmosferu. Kao i prethodno izdanje, novi album obiluje zaraznim melodijama gitare Ilije Dunija, prijatnim bas deonicama na sintu, jednostavnim tekstovima i ritmovima koje Trajče Nikolovski “diktira” elektronskim bubnjem.
 
Novo izdanje grupe Ti, album ,,Vidimo se!”, dostupan je za besplatan download na bandcamp strani benda – grupati.bandcamp.com .
 
Grupa Ti je tokom prošle godine osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012. godine. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku širom regiona, o čemu najbolje govore komentari njihovih nastupa:
 
– “Kao da je Rodžer Megvin iz The Byrds, pošto je odsvirao Eight Miles High zabeleženu na albumu Untitled, doputovao kroz prostor i vreme sa sve svojom Rickenbacker gitarom”, Žikica Simić;
 
– ,,Ovaj energični duo je pokazao da dvojica odličnih muzičara mogu da zrače kao i ceo bend”, Helly Cherry magazin;
 
– “Ilija pjeva i svira gitaru u transu, dok je Trajčeta prava uživancija gledati kako gušta dok svira sa razvučenim osmjehom od uha do uha”, Terapija.netKomentari