Koncert: SICK TOUCH

Promocija albuma FIRMIRANA BEDA
Organizacija: Just Classix i Dom omladine Beograda
Cena ulaznice: 500 dinara  u pretprodaji, na dan koncerta 800 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima.
Cobran i Mlata, članovi su šestočlane novobeogradske rep grupe Sick Touch, osnovane 2006. godine. Njihov rad baziran je na socijalnoj kritici i šarenolikoj srpskoj svakodnevnici.

Žižu njihovog celokupnog stvaralaštva predstavljaju upravo aktuelni narastajući problemi omladine. Međutim, za razliku od drugih izvođača koji samo postavljaju pitanja, Cobran i Mlata nude odgovore!

U svojoj osmogodišnjoj rep karijeri, iza sebe su ostavili brojna uspešna gostovanja i nastupe kako u Srbiji, tako i širom Balkana, vrlo rado pozivani od strane publike Ex-Yu republika.

Od većih dešavanja, učešće su ostvarili na ”Unezverijadi”, ”Prevali”, nastupu na Eastfort festivalu u Zaječaru (2010, 2013. godine), karnevalu u Vrnjačkoj Banji,  da bi početkom 2014. godine odradili više nego uspešne nastupe u Sarajevu i Zagrebu.

Sick Touch je gostovao na koncertu Beogradskog Sindikata u Beogradskoj (Kombank) areni i svake godine je headliner najvećeg srpskog hip-hop festivala ”Svi kao jedan”.  Godine 2009. u saradnji sa kompanijom ”Delta Nike’‘ urađena je pesma za kampanju ”Srce na teren”, koja je dobila titulu ”nezvanične himne fudbalske reprezentacije Srbije”,  da bi 2013. godine istoimena pesma postala zvanična himna rukomentne reprezentacije Srbije na svetskom prvenstvu igranom u Beogradu.

Sa ciljem dalje promocije svog rada i celokupne rep muzike, Cobran i Mlata vas pozivaju na promociju svog novog albuma ”Firmirana beda”, koja će se održati 16. maja u Domu omladine Beograda. Pored promocije albuma, publici će premijerno biti prikazan novi spot sa albuma kao i promo pesme ostalih izvođača Sick Touch-a, u vidu najave tek predstojećih projekata. Pored članova Sick Touch klana, na nastupu će gostovati brojni prijatelji ekipe, a to su Škabo, Sale Tru, Zvezde Grajma, Smoke Mardeljano, Andra i Jovica Dobrica i Friday Swag Dj’z.

 

 

Komentari