Koncert: Sale i Sedlari

Bend Sale & Sedlari po prvi put će nastupiti u beogradskom Domu omladine u sali Amerikana 14. februara, na Dan zaljubljenih! Kao predgrupa će nastupiti sjajna, originalna i energična KiKa! Vidimo se u Domu omladine na Trifundan, da zajedno slavimo ljubav! Ulaznice, po ceni od 1500 RSD su u prodaji preko eFinity mreže i onlajn.

Aleksandar Sedlar je kompozitor, dirigent, multi-instrumentalista i producent. Master studije iz kompozicije završio je u Los Anđelesu (USC Thornton). Muzički poznavaoci ga znaju kao nekoga čija su dela izvođena od Kolarca do sale Berlinske filharmonije, televizijski gledaoci kao muzičara koji je svirao u mnogim šou programima i sa mnogim pop zvezdama, studenti kao profesora Fakulteta umetnosti u Nišu, a mlađa publika kao lidera grupe „Sale i Sedlari“.

Grupa “Sale i Sedlari” je svoj višegodišnji rad, u februaru 2022. godine, krunisala prvim albumom, koji nosi naziv grupe.
Na albumu “Sale i Sedlari”, nalazi se 12 numera iz dugogodišnjeg stvaralačkog perioda Aleksandra Sedlara. spojene u jednu celinu, pesme ovom albumu daju šarenolikost obojenu Sedlarovom inspiracijom u različitim periodima života. Pesmama “Mama”, “Pasuljčina”, “Ana u 69”, “Prljave piksle” kao kompozicijama iz ranijeg perioda dodate su “Plačipička”, “Tugo moja”, “Lagala si lagala”, “Dan po Dan” i ostale pesme koje ovom albumu daju originalnost i prepoznatljiv muzički izraz Aleksandra Sedlara.

Ovo je prvi koncerta grupe u Domu omladine Beograda. Na dan kada slavimo ljubav, 14. februara u sali Amerikana, “Sale i Sedlari” će premijerno odsvirati pesme koje se nalaze na drugom albumu čija promocija se očekuje početkom leta.

Uz prijateljski “KIKA” Band, koji svojim energičnim nastupom treba da otvori ovo veče, “Sedlari” kao goste, imaju muzičare sa kojima će otpevati neke stare ali i nove pesme, posebno za ovu priliku.

 

Komentari