Koncert: PEKINŠKA PATKA

Legendarna pank grupa Pekinška patka pred kraj godine kreće na klupsku turneju po regionu, koja će imati veliku završnicu 29. decembra na prednovogodišnjem koncertu u velikoj sali Doma omladine Beograda! Patki će predgrupe biti mlađe pank kolege iz Bačkog Petrovca Lude Krawe, koje će iskoristiti priliku da predstave sveži internet EP “Reinkarnacija”, i beogradska Bolesna štenad poznata po angažovanom singlu “Infostan”.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i preko mreža Card Service i Eventim, po ceni od 1000 dinara.

“Ovo je baš dobra fora – ‘Back to the roots’. Želimo svirke u nekoliko dobrih oznojanih klubova, gde bi ponovo osetili onaj početnički adrenalin. Tako bi i fanovi možda mogli bez frke da se popnu na stejdž i zapevaju sa nama”, kaže pevač Nebojša Čonkić-Čonta. Na klupskoj turneji, kojom članovi Pekinške patke žele da se ponovo (i bukvalno) približe publici i vrate pank korenima kao na početku karijere, bend će nastupiti i u klubovima “DFK” u Banja Luci 15. decembra i zagrebačkom “Boogaloo” 16. decembra. Slede 23. decembra “Zeleno zvono” u Zrenjaninu, 25. decembra sarajevska “Cinemas Sloga” i na kraju, posle Beograda, 30. decembra klub “Medium” u Osijeku.

U duhu naziva bendova, ulaznica po specijalno sniženoj ceni od 800 dinara očekuje sve posetioce koji pri kupovini ličnom kartom dokažu da se zovu Vuk, Lav, Golub, Galeb, Sokol, Jelena, Buba, Srna… ili prezivaju Vuković, Orlović, Paripović, Kravić, Žunić, Rodić, Konjović, Šević, Zec i slično.

Organizator koncerta je LONG PLAY.

Komentari