Koncert: NIKOLA VRANJKOVIĆ

U nedelju, 28. decembra u 21č, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine, na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesme sa njegovih solo albuma “Za ovde ili za poneti” i najnovijeg CD-a “Bremeplov”.

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

Mini album čine četiri pesme: “Ispod tvoga oka” i “Nagrada za strah” za koje su snimljeni i video spotovi, zatim “Plovni put” snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub, i “Bremeplov”, numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Uz EP, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pesama sa istim nazivom – “Bremeplov”. Posetioci koncerta u nedelju, do svog primerka knjige moći da dođu po promotivnim cenama.

Ulaznice za koncert će biti puštene uskoro putem servisa Eventim, a biće dostupne i u kafeu Šikarica, kao i u prodavnici FELIX Shop (TC Sremska).

Cene: promotivna cena od 700 dinara (100 kom) u kafeu Šikarica i Felix Shop-u, pretprodaja od 800 dinara (parter) i 1000 dinara (balkon), na dan koncerta 1000 (parter) i 1200 (balkon).

 

Komentari