KONCERT NA ZIDIĆU: NORTHERN REVIVAL

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!

Četvorka iz Novog Sada Northern Revival svira Stoner Rock/Metal sa Sludge i Doom uticajima. U 2014. objavljuju 4 singla i spot za pesmu “Square With The House Of God” koji će se kasnije naći na njihovom prvom EP-u “Mouth Full Of Dir”t koji je objavljen 30.aprila 2015. od strane Miner Recordingsa.

Pobednici su Joker Demo Festa u Zrenjaninu (maj 2014.) i osvojili su drugo mesto na Bike Rock Festu (jun 2015. – Prnjavor, BIH). Bend je koncertno veoma aktivan i za kratko vreme, od proleća 2014. do sada imali su preko 25 nastupa kako u Srbiji tako i u regionu. (Novi Sad, Banja Luka, Beograd, Szeged, Bečej, Subotica, Sokobanja, Zrenjanin, Velika Plana, Teslić, Valjevo, Tiszaalpar itd)

 

 

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

 

Komentari