KONCERT NA ZIDIĆU: NEZAPOSLENA GAMAD

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

Braća blizanci, Stefan i Nemanja Katić rođeni su 1999. godine, završili su nižu muzičku školu, odsek gitara, a sa bendom “Nezaposlena gamad” nastupali su u “Dangubi”, “Kuglašu”, “Vrtoglavici”, u Petoj beogradskoj gimnaziji, Prvoj beogradskoj gimnaziji i u podrumu Steve Vagnera.

Članovi benda su: Ognjen Lupšić (vokal i gitara), Stefan Katić (gitara), Nemanja Katić (bas gitara), Veljko Lazić (klavijature) i Jelisaveta Todorov (bubnjevi).

Repertoar im za sada čine obrade velikih svetskih i ex yu rock hitova.

************************

Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Komentari