KONCERT NA ZIDIĆU: S3ngs

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

S3ngsi su zagrebački bend aktivan na sceni od 2006. godine. Izvrsno prihvaćen prvi album “Moderno trijezan” 2010. godine postavio im je posebno mesto na sceni nezavisnim singlovima Disciplina i Univerzalka dok tri godine kasnije izlazi drugi, složeniji album “Costa S3ngsia” gde iz pank-rok zvuka traže nove forme igrajući se sa raznim stilovima brit-rok škole, instrumentima i stilovima.

Miks na albumu Costa uradio je Srđan Sekulović Skansi, pa sa tog albuma u radijski etar stižu uspešni singlovi Dođi, Na more, Hodao on, Što su jutros napravile i Samo Štetiti.  

Poslednjih devet  godina S3ngsi su svirali u Areni Zagreb sa Hladnim pivom, Domu sportova sa Manu Chao, INmusic festivalu 2010. i 2013. godine, kao i u većini klubova širom regije.

Danas S3ngsi sviraju mešavinu rock/brit-pop/yu-punk-rock/indie zvuka koju vešto kombinuju sa višeglasnim pevanjima, praskajućim gitarama, melodiozinim refrenima, synth formama, te svirkom začinjenom toplom energijom i oštrim izvođenjem.

Trenutno su u fazi spremanja trećeg albuma “Lesi se vraća krući”, a do tada publiku čeka dugi niz novih singlova. Trenuno je aktuelan singl Da li će te čekati koji je izašao pod okriljem OSA Media.

S3ngse čine Frenkie, Lič, mR i Čaka-47, a možete ih pratiti preko Fejsbuk stranice.

 

  

 

Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Komentari