KONCERT NA ZIDIĆU: FLUID UNDERGROUND

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!
Fluid Underground je “fuzz/stoner” rok bend iz Vlasotinca. Muzika benda se zasniva na rok klišeima sa primesama “hevy/blues” i “stoner” motiva kao i melodičnih vokala. Bend 2010. godine objavljuje dva albuma: “Napad i Prve Noći” i “Decembar” kojima stvaraju svoj lični pečat i muzičko stremljenje, kojim će i kasnije nastaviti.

Albumi “Napad i Prve Noći” i “Decembar” su pokupili odlične kritike kod raznih recenzenata, dok je EP “Sumrak Bogova” bio proglašen za najbolje “rock/metal” izdanje u 2012. godini od strane čitalaca Nocturne Magazina.

Godine 2015. bend objavljuje svoj treći po redu album “Amanet” preko izdavačke kuće “RockSvirke Records” koji je do sada koncertno promovisan u Nišu, Knjaževcu, Velikoj Plani i Pirotu.
Snimljena su i dva video spota, za instrumental “Statične oči” i ubrzo potom za naslovnu pesmu “Amanet”.

 

  

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

 

Komentari