KONCERT NA ZIDIĆU: BLUE FAMILY

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!
 
Blue family bend je osnovan 1996. godine u Srbiji u sastavu: Katarina Arsenov – vokal, Dejan Pavić – bubnjevi, Željko Stanojkovski – klavir, Aleksandar Đorđević – gitara, Ljubomir Đorđević – usna harmonika, Milan Jaraković – bas.

Od samog osnivanja bend je nastupao na raznim festivalima u mnogim zemljama kao što su Italija, Mađarska, Rumunija i Švajcarska…
Gostovali su u mnogim klubovima razvijajući West Coast Jump stil. Album “Here Comes The Blues” odlikovan je titulom najboljeg bluz albuma godine. Od tada, bend prelazi oko 20.000 kilometara godišnje sa preko 200 koncerata. U nekim klubovima bend ima stalno angažovanje u trajanju od nekoliko godina.

Izdanja:

Blue Underground “Mashline Records” 2000.
Here Comes The Blues “Round Records”2001.
Blues Summit
(nastup sa Vokstok festivala u Beogradu i festivala Bluz samit u Pančevu)
“Jumpin` Wolf Production” 2003.
Made In Romania
(nastup sa Gala bluz Džez festivala u Temišvaru Jumpin` Wolf Production 2004.)
Blues Summit 06. (nastup sa festivala Bluz samit u Pančevu 2006.godine Jumpin` Wolf  Production 2006.)
Feelin` Groovy 2009.


  

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Komentari