KONCERT NA ZIDIĆU: FATWALK

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!
     
Početkom “apokaliptične” godine smo odlučili da naše dugogodišnje muzičko iskustvo spojimo u ovaj bend. Energija, volja, ljubav prema muzici, sve je tu! Kompromisa nema, sviramo ono što volimo i što je ostavilo neizbrisiv trag na svetskoj muzičkoj sceni!

Rok obrade:
Zz Top, The Cult, Queen, Depeche Mode, Bon Jovi, Billy Idol, Whitesnake, Garry Moore, Led Zeppelin, Deep Purple, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Dire Straits, Ac Dc, The Beatles, Pearl Jam, Foo Fighters, Kings Of Leon, Muse…

Ne zaobilazimo ni dobru muziku sa Balkana: Leb i Sol, EKV, Dino Dvornik, Partibrejkers, Atomsko Sklonište, Riblja Čorba, Yu Grupa, Plejboj, Goblini, Majke…

Jovan Baranin – vokal i akustična gitara
Siniša Muždeka – gitara i vokal
Dražen Pavkov – bas
Dida Vasić – bubanj

 

  

 

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Komentari