KONCERT NA ZIDIĆU: Dž!Dž!

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!

Dž!Dž! je nastao 2005. godine. Tokom karijere su odsvirali mnoštvo koncerata po Srbiji, kao i regionu, od kojih se izdvajaju 2012. na Exitu (Fusion Stage), Jelen Live na Kalemegdanu ispred Geri Mura i Happy Mondays, Long Night u Domu omladine Beograda… Izdali su album “A onda stanem i razmislim…”.

U pripremi je novi album. Singlovi „Gluvi dan“, „Buđenje“ i „Geto“, koji ga najavljuju, su ostavili odličan utisak na kritičare i dospeli na prva mesta regionalnih top lista. Izlazak novog albuma se očekuje uskoro. Socijalno i ekološki su angažovani. Njihovu svirku su mnogi okarakterisali kao eklektični rok.

 

 

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Komentari