Koncert: KRALJEVSKI DJANS

GAZDA PAJA, BLAYA DUB PLAYA, ZVEZDE GRAJMA.

Gosti: Zhozi Zho, Smoke Mardeljano, Grasshopper, Bdat Dzutim, Kruks

Posle dugo vremena dugo očekivani koncert u Beogradu!!! Veliki koncert ekipa pod DJans labelom. Očekujte vrelu atmosferu i promociju novih pesama i spotova pomenutih izvođača.

Cena ulaznice u pretprodaji: 300 dinara

 

Blaya Dub Playa je tročlani bend iz Beograda. Postoje od 2004. godine kada pod različitim pseudonimima izbacuju demo pesme od kojih je najpoznatija Treba Radi Gun koja ih vodi u samo finale Nektar Demofest festivala. Nastupali su sa Samostalnim referentima, Figlio di Puttana, Hornsman Coyoteom, Partibrejkers kao i sa mnogobrojnim hiphop i underground izvođačima na raznim festivalima. Duhoviti i ironični tekstovi kroz različitu muzičku podlogu daju ovoj grupi veoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil. Blaya DUB Playa iza sebe ima jedan album (Zlatan Zub) i jedan EP (Neka bude Pinki) koji su objavljeni prošle godine i dostupni su kao besplatan download. Bend čine 2 MC-ja i DJ Buraz.

 

  

 

Zvezde Grajma predstavljaju srpski odgovor na sve popularniju formu muzike poznatiju kao grajm ili kako oni to dozivljavaju, kao pank 21. veka. Grupu čine 3 MC-a, i  uveliko spremaju album koji bi trebalo da izađe do kraja godine. U centar pažnje su došli singlom Srbija djans lajk dis koji je dugo bio na vrhu top lista raznih radio stanica u regionu.

 

 

 

Gazda Paja – Harizmatični MC koji iza sebe ima jedan album pod imenom Napajanje. Vešt freestyle mc koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Ova funk glava repuje od 2004. kada je i imao prvi nastup u Klubu Doma omladine, posle toga kreće niz saradnji, a 2011. godine sa ekipom Zvezde Grajma izbacuje spot za pesmu “Srbija Djans Lajk Dis” sa kojom skreće pažnju na svoje prethodne radove sa raznim grupama i producentima (SchoolYard, Skubi, BlackSin, BlayaDubPlaya, Sacrifice itd). Sredinom 2012. pojavljuje se i njegov prvi hit singl “Čke beogradske” sa kojim je napravio veliki uspeh i našao svoje mesto na sceni.

 

Komentari