Koncert: ARTAN LILI

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, u Žila Šopu i klubu Zaokret po pretprodajnoj ceni od 800 dinara.

Pred veliki beogradski koncert koji ih očekuje 19. marta u Domu omladine Beograda i kao najavu drugog albuma koji će sukcesivno biti objavljivan, grupa Artan Lili predstavila je spot za novu pesmu – ,,Ono što te neće”. Novi singl snimljen je u ,,Studiju O”, a produkciju potpisuje Goran Crevar iz studija Digimedia.

Video spot za prvi singl sa drugog albuma u režiji Staše Tomića realizovan je u saradnji sa kompanijom za proizvodnju video igara ,,EIPIX” iz Novog Sada, koja je podržala kreiranje savremenog vizuelnog imidža grupe, a u saradnji sa vizuelnim umetnikom Izvanrednim Bobom i uz nesebičnu podršku Miloša Gojkovića iz ,,Studija Gojko”.

„Od srca se zahvaljujemo svima na iskazanom entuzijazmu bez kojeg, kao i obično, ne bi bilo ničega” kazao je Bojan Slačala povodom objavljivanja singla ,,Ono što te neće”, koju će, pored hitova sa prvog albuma grupe Artan Lili, publika biti u prilici uživo da čuje u Domu omladine Beograda 19. marta.

Artan Lili za Dom omladine pripremaju audio vizuelni šou, uz podršku grupe Crvi i VJ pratnju Izvanrednog Boba.

 

Komentari