Koncert: The Sore Losers

Koncertna agencija Rock Svirke s ponosom najavljuje ekskluzivni koncert jednog od najboljih belgijskih rok bendova – The Sore Losers, koja će se održati u sredu, 16. marta u Domu omladine Beograda sa početkom u 21 čas. Upoznajte istinsku decu roka, poslednje svedoke revolucije, nove prinčeve roka – dame i gospodo: The Sore Losers!

Ovi Belgijanci sa petljom, na tragu grupe Led Zeppelin, sa stavom grupe Ramones, zauzimajući Evropu kao Blitzkrieg, naoružani svojim trećim albumom Skydogs, producirao Dejv Kob (Dave Cobb), dobitnik nekoliko Gremija, dolaze da sviraju kratke, energične pesme za vas i vaše prijatelje, na pravoj rokenrol zabavi. Inače, beogradska publika će imati priliku da premijerno čuje pesme sa novog albuma koji će izaći dva dana kasnije, 18. marta za evropsko tržište.

Ako volite sirovu muziku, neprikladnu i uzbudljivu, onda bi ovo baš mogao biti vaś novi omiljeni bend. Pa pravo po svoju kožnu jaknu i dođite ispred stejdžda da plešete uz ritam mrtvih koji žive. Ova razmetljiva banda je na misiji i žele da se pridružite paganskoj crkvi rokenrola.

The Sore Losers, osnovani 2009. godine, četvoročlani je rok bend, koji čine Jan Stretmans (Jan Straetemans; vokal/gitara), Sedrik Mas (Cedric Maes; gitara), Kevin Manen (Kevin Maenen; bas gitara) i Alesio di Turi (Alessio Di Turi; bubnjevi). Naziv benda je inspirisan kultnim filmom istog naziva iz 1997. godine reditelja Džona Mekartija (John McCarthy).

Do sada iza sebe imaju dva studijska albuma, The Sore Losers (Excelsior Recordings/V2, 2010) i Roslyn (Excelsior Recordings/V2, 2014), kao i već pomenuti album Skydogs koji će svetlost dana ugledati 18. marta, ali će pre toga beogradska publika imati ekskluzivnu priliku da ga čuje uživo.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim (online i prodajna mesta), Gigstix (online i Corner Shop-ovi), DD Tickets (online i WinWin prodavnice), kafeu Ljubavnica (Balkanska 19), kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Promo cena 300 (ograničen kontigent), pretrodaja 400, dok će na dan koncerta iznositi 600 dinara!

 

Komentari