Bassivity Digital Showcase

Promocija novih hip hop izvođača afirmisane izdavačke kuće Bassivity Music. Natupaju: Dada, One Shot, Dripac, McN, Ajzi, Ziplok, Sivilo, Žuti (Sick Touch), Arafat (Black Ring Crew) a nastupiće i zvezde srpskog hip hopa STRUKA I VIP uz DJ podršku: RMNG Show, Felony Flats, Jung B, Jackie Dagger.

Cena ulaznice je 600 dinara.

Početak trećeg milenijuma doneo je novi poredak na srpskoj muzičkoj sceni i definitivno probijanje hip hop žanra u mainstream tokove pop kulture. Svojom pojavom izdavačka kuća Bassivity Music je, kao ključni faktor u definisanju novih pravila na sceni, u potpunosti promenila dotadašnji model poslovanja postavljajući nove standarde produkcije, estetike, promocije, marketinga i menadžmenta uopšte.
Samo njeno osnivanje 2001. predstavljalo je sinonim za revoluciju na srpskoj hip hop sceni. Pažljivim odabirom i usmeravanjem izvođača kao i njihovom agresivnom medijskom promocijom, izdavačka kuća Bassivity Music je uspela da, primenjivajući potpuno novi koncept produkcije hip hop muzike, u najkraćem roku postane jedini prepoznatljivi faktor sposoban da na adekvatan način zadovolji potrebe novih generacija muzičkih konzumenata.

Današnji afirmisani srpski hip hop umetnici stasavali su u laboratorijama (studijima) izdavačke kuće Bassivity Music, zahvaljujući čijoj su kreativnoj podršci, biznis i promotivnom konceptu kao i filozofiji poslovanja uopšte, napravili veoma uspešne karijere dok je, uopšteno govoreći, gotovo svaki iole afirmisan pripadnik srpske hip hop scene jedan deo svoje karijere proveo vezan za Bassivity Music.
Uspeh ostvaren originalnosću i aktivnim radom izdavačka kuća Bassivity Music dokazala je i dodatno nadgradila saradnjom sa najvećim svetski prepoznatim brendovima drugih delatnosti kao što su Reebok, Sinalco,Pony, Orbit, Durex i jos mnogo drugih kojima je to bio prvi put da podstiču promovisanje srpske hip hop kulture.

Stečenim ugledom, izdavačka kuća Bassivity Music je uspela da efektno utiče na sve medijske i kulturne institucije u zemlji i natera ih da prepoznaju snagu hip hop pokreta u Srbiji.
Postepenim širenjem pozitivnog uticaja na ceo region, izdavačka kuća Bassivity Music uspela je da ostvari i prvu regionalnu saradnju sa izdavačkim kućama sa ex yu prostora, nakon čega je postalo izvodljivo i popularno da izvođači izdaju albume i nastupaju u susednim državama.

Danas, Bassivity Music predstavlja globalni brend čiji se samo deo aktivnosti odvija u Srbiji i regionu, dok se od 2005. godine fokus delovanja prebacio na tržište Sjedinjenih Američkih Država i poslove referentne u tamošnjoj muzičkoj industriji. Tačno deset godina od osnivanja Bassivity Music u vreme umiranja konvecionalnog izdavaštva vraća u novom odelu.

Učestvuju:

Struka
Najaktivniji hip hop izvođač sa ovih prostora, sa osam izdanja Struka održava hip hop relevantim medju različitim generacijama slušalaca.Ovo će biti prvi nastup  ovog repera sa juga Beograda posle previše godina

VIP
Hip Hop dvojac iz beograda, sa albumom Živa Istina iz 2010 napravili potpunu pometnju na sceni. Ikac I Reksona imaju jedan  od najautentičnijih živih nastupa u srbiji, koncerti često zvuče bolje od albuma.

Dada
Dada je prvi novosadski izvođač  koji je pristupio Bassivity ekipi, nakon par kolabo albuma I mixtapeova stoje visoka očekivanja za njegov prvi solo projekat koji već važi za najtraženije hip hop izdanje ove godine.

One Shot
Zly Tony, Mali Mire I Rolex su početkom 2012 izbacili svoj prvi mixtape kroz Bassivty Digital, važe za nosioce nove niške škole hip hop-a. Inventivni I originalni One Shot svojim pesmama I spotovima dominiraju scenom zadnjih par godina. Ovo će biti njihov prvi beogradski nastup.

Dripac
Postoji veloki broj razloga zbog kojih se Riga Dri void kao jedan od najboljih MC-jeva nove generacije. Nakon duže pauze novosadski reper se vraća sa novim pesmama I projektima, ovaj nastup označava početak novog poglavlja za Dripca.

McN
Nakon upravo završenog snimanja albuma prvenca, McN će se predstaviti beogradskoj publici starim hitovima I novim materijalom koji je nesrećom nastao iza rešetaka. Sirovi niški hip hop u svom najboljem periju

Ajzi
Ajzi ranije poznat pod imenom Ajzea je jedan od najkontraverznijih izvođača na domaćoj sceni. Njegov prvi album “Kao da duvali smo lepak” je postao instant online hit I obezbedio Ajziju ozbiljno veliku I vernu armiju fanova. Kažu da nema tog ko se nije prepoznao u Ajzijevim pesmama.

Ziplok

Novosadski dvojac Ziplok koji čine Rista I Buka predtsavlja apsolutno najsvežiji talas domaćeg hip hopa. Sa velikim uticajem aktuelnog američkog zvuka, Ziplok svojim stilom I temama parira I velikanima scene I novim facama.

Sivilo
Jedini Bassivity Digital izvođač iz Crne Gore, upravo završava svoj prvenac “Tamna Strana Sreće”. Stekao veliku internet popularnost svojim singlovima I spotovima. Sivilo je pravo osveženje čije pesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Žuti (Sick Touch)
Pravo sa novobeogradske fontane jedan od članova famozne “Sick Touch” ekipe, predstaviće delove svog starog I novog materijala. Nbgd Hip Hop u svojoj najčistijoj formi

Arafat (Black Ring Crew)
Noćna mora MC-jeva, vice šampion prošlogodišnjeg red bull freestyle takmičenja I jedna od najvećnih mladih nada srpskog hip hop-a. Ovaj predstavnik Karaburme I matične “Black ring Crew” ekipe predstaviće se publici sa svojim novim materijalom.

DJ podršku je obezbedio RMNG show, Jung B, Felony Flats, Jackie Dagger

Komentari