SAE FILM 2016: Premijera diplomskih filmova studenata SAE Instituta

Ulaz je slobodan! Prijave su obavezne preko linka https://belgrade.sae.edu/rs/form/3118

U nedelju 21. februara od 19 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda premijerno će biti prikazani diplomski filmovi studenata SAE Instituta. Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut je danas najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. Na smeru za Digitalnu filmsku produkciju obrazuju se budući producenti, režiseri i montažeri.

 

 

Filmovi koji će biti prikazani su:

 

Film: Pobednik ostaje pobednik

Autor: Mimi Vlaović  

Junak iz stripa, vladar munja i gromova, Morg, u jednom od okršaja sa svojim večitim rivalom slučajno upada u čarobni portal koji ga vodi do sveta njegovog kreatora – Beograd.

 

Film: Bogdan Jovanović, ulica sećanja i snova

Autor: Alex Tselekidis

Sedamdesetogodišnjak preispituje svoj život kroz put u prošlost. On je čovek sa neobičnim hobijem koji kroz specijalni odnos sa automobilima oživljava prošlost koja utiče na sadašnjost.

 

Film: Good night

Autor: Fatih Yucel Koroglu

Poslednja noć pred raskid veze. Dve osobe šetaju između tanke linije ljubavi i ponosa. Nakon što je osetio parfem drugog muškarca na njoj on se pita da li da ostane sa njom ili ode. Ali pitanje je šta će se desiti na kraju.

 

Web serija SOS1. i 2. epizoda

Autor: Milena Cvetkovska

Grupa prijatelja živi u iznajmljenom stanu. Kada jednog od njih maltretira mafija, drugovi su spremni da idu na sve ili ništa, svi za jednog, jedan za sve.

 

Film: “A Making Of” Noaptea Ursului

Autor: Alexandru Nicolae

Izazovi i avanture kroz koju prolaze mladi filmski autori tokom pravlјenja svog prvog igranog fima.

 

 

Komentari