Projekcija filma “Čekajući zimu”

Produkcija: Matchstick Production. Organizacija: Outdoor colective
Uloge tumače: Markus Eder, Bobby Brown, Michelle Parker, Mark Abma, Tanner Rainville, Aaron Blunck, James Heim, Sean Jordan, PK Hunder i drugi.
Cena ulaznice: 200 dinara
Ski movie prvi put u Beogradu! Projekcija poslednjeg ostvarenja iz najbolјe svetske produkcije filmova o skijanju Matchstick Production, “Fade to winter”, u Domu omladine Beograda!

 

Čekajući zimu (Fade to winter)

Najnoviji film iz Matchstick produkcije prikazuje najbolјe sportiste današnjice i njihovu nepokoleblјivu posvećenost skijanju. Čak i kada su suočeni sa teškim vremenskim i drugim uslovima, ovi skijaši posežu za inspiracijom duboko u sebi kako bi iz svake situacije izvukli najbolјe. Bez obzira na vremenske uslove i na napor koji je potreban da bi se došlo do sledeće lokacije “loš dan na skijanju je i dalјe bolјi od dobrog dana na poslu”. Kako leto postepeno prelazi u jesen i konačno sklizne u zimu, prave se planovi za naredno skijanje i u tom trenutku sva energija usmerava se na povratak planinama.

 

Film “Čekajući zimu” se fokusira na zabavu, zato što je to suština skijanja, jednako kod početnika kao i kod profesionalaca. Bilo da se juri dubok sneg u Japanu, zabavlјa sa lokalcima u Novoj Engleskoj, traže nove staze na Alјasci, ili prave skakaonice u nedođijama Islanda, svaki segment ovog filma prikazuje goruću želјu u svakome skijašu da izađe na sneg.

 

Spektakularne scene sa Aljaske, Islanda, Britanske Kolumbije, Japana, Kolorada, Italije i Nove Engleske, delo su devet skijaša koji ozbilјno pomeraju granice u sportu kojim se bave.

 

Satnica dešavanja:

20:00 – početak programa i predstavljanje Outdoor Collectiva

20:10 – kratak film i predstavljanje domaće skijaške organizacije Avanturija

20:20 – kratak film i predstavljanje Gorske službe spasavanja

20:30 – početak filma “Čekajući zimu”

21:30 – odjavna reč i kraj programa.

 

Komentari