Premijera dokumentarnog filma “NAJVAŽNIJI DEČKO NA SVETU”

Ulaz je slobodan!

“Najvažniji dečko na svetu” je debitanski dokumentarni film rediteljke Tee Lukač. Film se bavi odnosom fanova prema svojim idolima kroz prizmu fanova Džastina Bibera iz Srbije i regiona i postavlja pitanja o tome šta za mlade znači uspeh u 21. veku, kako čitaju poruke koje im se šalju, zašto tako strastveno veruju u njegovu priču i najvažnije – da li je Justin zaista jedini koji ih voli i razume? 

Radnja filma prati Borisa Mitrovića koji je najveći fan Džastina Bibera na Balkanu. Po uzoru na svog idola, naoružan menadžerom, lambordžinijem i bazom fanova na fejsbuku i sam pokužava da ostvari svoje snove u šou biznisu. Dok jedini fanovi sanjaju o danu kada će upoznati svog idola, drugi sanjaju o danu kada će postati nečiji idoli, a film istražuje u kolikom su raskoraku njihovi snovi o uspehu i ljubavi sa njihovom svakodnevicom. Da li je zaista dovoljno samo verovati u svoje snove?

Tea Lukač je do sada režirala kratke igrane filmove, reklame, muzičke spotove kao dokumentace sa kojima je učestvovala na brojnim domaćim i internacionalnim festivalima. Master studiije je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. “Najvažniji dečko na svetu” je njen prvi celovečenji dokumentarac.

Ekipu filma čine Stefan Vučković, Mina Nenadović, Boris Zaborski, Saša Rančić, Ivan Marković, Jelena Čikeš, Nikola Silić kao i Aleksandra Kovač koja je komponovala originalnu muziku za film.

 

Komentari