NOVI BIOSKOP: novi bioskopski hitovi, pretpremijerno!

Cena ulaznice 250 dinara.

Specijalne, ekskluzivne i premijerne projekcije filmova koji tek što treba da uđu u bioskopsku distribuciju! Prikazujemo 5 vrhunskih svetskih ostvarenja, koje morate da vidite pre svih drugih. Priča o ugovorenom venčanju sedamnaestogodišnje devojčice na padinama aktivnog vulkana u Gvatemali. Biografski triler o argentinskoj porodici čija su kidnapovanja i zverska ubistva šokirala Argenitnu.

Priča o savršenoj porodici koja je uhvaćena u mrežu savršenog zločina. Potresna priča o nestanku iskonske prirode u mongolskim stepama. Urnebesna komedija o svetu iza kamere kojim vladaju uobražene zvezde i nesnosni producenti.

 

Ponedeljak, 04. april, 21č
MOJA VELIKA NOĆ
, Španija, 100min, režija Aleks de la Iglesia
“Upravo smo spljoštili statistu za stolom 21! Jel diše? Imamo li osiguranje?”. Urnebesna komedija o svetu iza kamere kojim vladaju oubražene zvezde i nesnosni producenti

Utorak, 05. april, 19č
OSVETA
, Španija, 102 min, režija Dani de la Tores
Jednog savršenog jutra, jedna savršena porodica biće uhvaćena u mrežu savršenog zločina.

Utorak, 05. april, 21č
KLAN
, Argentina/Španija, 110 min, režija Pablo Trapero
Biografski triler o porodici Pućio, čija su kidnapovanja i zverska ubistva šokirala Argentinu 80ih godina prošlog veka.

Sreda, 06. april,19č
POSLEDNJI VUK
, Francuska, 120 min, režija Žan Žak Ano
Kineski student odlazi u stepe Mongolije da podučava pastire. Najvažniju lekciju, međutim, dobiće on sam – od vukova koje progoni besmisleni tehnološki napredak.

Sreda, 06. april, 21č
VULKAN
, Francuska, 93 min, režija Žajro Bustamante
Na padinama aktivnog vulkana u Gvatemali, ugovoren je brak sedamnaestogodišnje Marije. Potresna priča o sukobu civilizacija koji se odražava na intimne živote u zajednici preostalih Maja.

Komentari